Te invit la Unfold + o invitație la free webinar

V-am tot povestit în ultimul an despre transformările prin care am trecut eu și despre cum mi-a luat ceva timp să înțeleg de fapt ce schimbare s-a produs în mine. Transformarea mea a început în 2014, după o neliniște de un an de zile, mi s-au tot deschis căi de explorare: cărți, oameni, evenimente, țări și culturi diferite, idei, curente, abordări, toate s-au sedimentat și m-au făcut să fiu atentă în jurul meu, la experiențele care se așează și la oamenii care vin, care pleacă, oamenii care rămân lângă mine și cu ce contribuie ei la creșterea mea sau cu ce pot să contribui eu în viața lor.

Primul articol a fost probabil cel despre libertate, apoi a urmat cel despre vulnerabilitate, și am continuat vorbind despre recunoștință, surse de liniște, vision board ca instrument de visare aplicată, despre procese decizionale, despre suflet, despre calea renunțării, recunoștință din nou și prezență, în orice facem.

De când a început pandemia am simțit că întregul context la nivel internațional ne provoacă să ne reîntoarcem la umanitate, la valori, la familie, și în același timp că a împărțit lumea în două: cei care sunt blocați și văd pierderile și problemele și greutățile, izolarea, reducerea veniturilor, singurătatea și cei care s-au reorganizat, și-au reorganizat afacerile, activitățile, zilele și au acomodat orarul copiilor, școala online, jobul la distanță și care aleg să caute soluțiile. Din categorie din urmă cresc proiecte noi, pentru că aici avem și categoria de oameni care aleg acum să construiască și să contribuie.

Mulțumită transformării despre care povesteam mai sus, eu am pornit o pagină personală cu profil de business, în limba engleza, și am construit, alături de Ioana, programul UNFOLD.

UNFOLD este program de growth mindset, căci la baza tuturor deciziilor noastre stă modul în care privim lucrurile, dacă le privim cu o orientare către soluție, către oportunitate sau evităm provocările, dacă vedem potențialul de creștere, dacă suntem inspirați de succesul celor din jur sau ne simțim amenințați, dacă credem că putem evolua continuu sau ne ascundem în spatele lui „Așa sunt eu!”.

Pornind de aici, construind pe experiența noastră în dezvoltarea de experiențe de învățare pentru copii, adulți, profesori și antreprenori, adăugând structura din organizarea și implementarea de programe complexe la nivel internațional, alături de pasiunea către învățare și dezvoltare continuă, am creat acest program cu o durată de o lună, care oferă contextul, instrumentele și susținerea necesară pentru adoptarea unui mindset de creștere.

banner-ro

 Programul include:

 • 4 webinarii săptămânale de 2h
  • webinar 1 Vom explora credințele limitative, cum s-au format și cum le putem depăși pentru a trăi viața la potențial maxim.
  • webinar  2 Vom explora valorile și dorințele noastre, vom ieși din zona de confort în căutarea de ce-ului zilnic pentru a trăi o viață cu scop.
  • webinar 3 Vom descoperi o lume de posibilități și vom muta focusul de pe frică pe un mindset orientat către acțiune, pentru a trăi viața cu intenție.
  • webinar  4 Ne vom elibera de condiționările cu care am crescut și vom integra un mindset de creștere ( growth mindset), îi vom inspira pe alții și vom construi o viață de contribuție.
 • 1 sesiune privată de lifestyle coaching
 • 4 spații de împărtășire săptămânale de 2h
 • cel puțin 4 instrumente practice aplicate în timpul webinariilor
 • cel puțin 4 instrumente practice de aplicat acasă
 • 1 grup de oameni pasionați de creștere și evoluție de oriunde din lume
 • 1 angajament
 • 1 lună de lucru și o lume de posibilități

Detalii și o invitație

Programul va avea loc online, în limba engleză, va avea o durată de 4 săptămâni și va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning, o sesiune de coaching, 8 instrumente și o lume de posibilități. Toate detaliile despre program pot fi gasite pe www.journeytounfold.com

BANNERE - discovery-steps_fb event

Pentru început vă invităm pe 21 Mai la un webinar gratuit de DISCOVERY, în care sa ne cunoaștem și să explorăm împreună un prim instrument care poate fi cu ușurință folosit în multe arii din viață și care oferă un nou mod de planificare. Detalii și înscrieri aici. Evenimentul va avea loc la ora 19, ora României. 

Te lași provocat pe 21 mai?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s