Despre mine

Sunt Lucia, mami de Vlad și Mara, manager de proiect Impact Hub, trainer și antreprenor Learning HUB, grafician Rainbow Design, speaker pe teme legate de antreprenoriat și digital, cu experiență de 10 ani în dezvoltarea de programe de educație nonformală pentru adulți și copii, în domenii precum managementul de proiect, arta digitală, competențe digitale de utilizare calculator și internet, formare de formatori și antreprenoriat.

Am început blogul pornind de la ideea că scrisul are o magică putere vindecătoare, încurajată de persoanele din jurul meu care susțineau punctele mele de vedere cu privire la „cum se cresc copiii”, dar și pentru că, după ce am devenit mamă, mi-a trebuit o vizită la psiholog și un reality check acolo pentru a mă liniști că nu sunt singura care trece prin x sau y experiență. 

Așadar m-am gândit că aș putea să ofer câteva informații autentice despre ce înseamnă a fi mamă, dincolo de pozele de familie perfecte din facebook, cu bune și cu rele.

Îmi place aventura și caut experiențele noi, mă plictisesc repede de rutină și învăț continuu.

Scriu cu pasiune despre realitățile vieții de mamă, de femeie, despre copii, despre joacă și un stil de viață sănătos, despre cărți și evenimente interesante, despre internet și tehnologie și despre tot ceea ce mă pasioneaza și cred că ar fi util și pentru voi, cititorii mei, de exemplu despre șofat am scris aici și aici – șofatul fiind una din marile mele pasiuni.

 

Vorbesc cu pasiune despre educație, digital, antreprenoriat, responsabilitate și educație financiară, dar și despre nevoia implicării active, cu prezență și drag, a părinților în viața copiilor.

O parte din parcursul meu în viață l-am povestit de curând aici, lucrez deja de 19 ani și sunt mândră de asta.
Sunt o leoaică care azi trăiește și simte.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s