Sunt Lucia, mami de Vlad si Mara, trainer Learning HUB, grafician Rainbow Design si antreprenor, cu experienta de 10 ani in dezvoltarea de programe de educatie nonformala pentru adulti si copii, in domenii precum managementul de proiect, arta digitala, competente digitale de utilizare calculator si internet, formare de formatori si antreprenoriat.

Am inceput blogul pornind de la ideea ca scrisul are o magica putere vindecatoare, incurajata de persoanele din jurul meu care sustineau punctele mele de vedere cu privire la „cum se cresc copiii”, dar si pentru ca dupa ce am devenit mama mi-a trebuit o vizita la psiholog si un reality check acolo pentru a ma linisti ca nu sunt singura care trece prin x sau y experienta. Asadar m-am gandit ca as putea sa ofer cateva informatii autentice despre ce inseamna a fi mama, dincolo de pozele de familie perfecte din facebook, cu bune si cu rele.

11402630_10203086410881177_400273273739502386_o ad-9523

Scriu cu pasiune despre realitatile vietii de mama, de femeie, despre copii, despre joaca si un stil de viata sanatos, despre carti si evenimente interesante si despre tot ceea ce ma pasioneaza si cred ca ar fi util si pentru altii, de exemplu despre sofat aici si aici – una din marile mele pasiuni.

Vorbesc cu pasiune despre educație, digital, antreprenoriat și educație financiară, dar și despre nevoia implicării părinților în viața copiilor.

Sunt o leoaica sunt foarte ancorata in realitate, intrucat consider ca numai intelegand realitatea, o putem transforma in vis.

Anunțuri