18 motive să devii Revvoluționar AZI

Cele 18 motive, sunt în fapt cele 18 servicii și facilități incluse în abonamentul lunar de 125 eur.

Despre Revvolution am mai povestit anterior aici. Am povestit însă experiența mea, foarte subiectivă. Astăzi vreau să vă dau 18 motive obiective, măsurabile, pentru care eu aleg Revvolution, în fața oricărui alt concurent de pe piața de remodelare corporală.

18 servicii și facilități incluse în abonamentul Revvolution

 1. Evaluare inițială și finală cu Tanita – cel mai performant instrument din lume de măsurare a indicilor corporali. Acolo, pe lângă greutate și componență corporală (masă musculară, grăsime) vezi cum merge metabolismul tău, cât de hidratat ești, și îți stabilești un target, pe care îl măsori pragmatic și obiectiv la finalul ediției, tot pe Tanita.
 2. 8 antrenamente, de 2 tipuri – circuit și bodyworkout, a căror intensitate crește pe parcursul ediției (1 ediție = 1 lună, dar nu neapărat calendaristică), pe măsură ce rezistența cursanților crește. Bonus – 2 antrenamente nu seamănă între ele, deci nu te plictisești. În plus clasele sunt organizate pe nivele – Grow, More, Up, Pro, deci vei intra în clasa potrivită nivelului tău.
 3. 2 antrenamente de recuperare în weekend, în cazul în care îți ratezi clasele.
 4. 1 plan nutrițional personalizat, însoțit de un ghid nutrițional.
 5. Antrenamente suplimentare, filmate, pentru a le face singur acasă.
 6. Școala de sănătate – seminar de câteva ore, cu 3 specialiști în nutriție și terapie, care vorbesc despre ce mâncăm (tipuri de alimente și la ce servesc), cum mâncăm (cum combinăm practic alimentele pentru a ne atinge obiectivele) și de ce mâncăm (pentru că o componentă importantă a mâncatului este mâncatul emoțional).
 7. Coaching 1 la 1Logistica nutriției, atunci când ai nevoie de suport suplimentar. Eu am avut nevoie de exemplu de ajutor legat de organizarea meselor când sunt pe fugă prin oraș.
 8. Psiho-nutriție cu terapeut specializat – aici problema mea era legat de faptul că după program nu îmi găsesc motivația să perpetuez obiceiurile bune dobândite. Și în 30 de minute deja știam de ce. Adevărat că aici este importantă conexiunea pe care o ai, sau nu, cu terapeutul, însă este un pas important să știi de ce mănânci.
 9. Biodinamica mișcării – seminar unde înveți să execuți mișcările corect, foarte bun la sală, ca să nu mai pierzi timpul la antrenament cu corectarea mișcărilor și nici cu dureri inutile datorate mișcării incorect efectuate. În plus, te ajută și când lucrezi singur acasă, întrucât este important să lucrezi corect mai ales când nu te supraveghează un specialist. Unde nu-i cap, vai de picioare…încheieturi etc.
 10. Facilitățile locației – locație centrală, accesibilă cu Metrou și RATB, parcare, baie mare cu multe dușuri și toalete, săli renovate periodic, echipamente în stare foarte bună. Totul este mereu curat.  
 11. Comunitatea online – un grup pe care poți găsi sprijin nu doar pentru a schimba clasa, dacă nu ajungi la clasa ta, dar și idei cu privire la meniu și suport constant din partea unui nutriționist, în plus se împărtășesc constant informații valoroase cu privire la nutriție, mișcare, hidratare etc.
 12. Grup de alergare – de obicei alergările încep primăvara și se încheie toamna târziu, se desfășoară săptămânal și sunt deschise tuturor membrilor comunității, iar la fața locului pe lângă un grup de oameni motivați ai și susținerea unui antrenor care îți dă sfaturi despre cum să alergi corect, care face încălzire, streching, și care te susține pe drum.
 13. Acces la tehnologii de ultimă oră – pe lângă Tanita, FitLight trainer, un sistem wireless revoluționar care dezvoltă viteza, agilitatea și coordonarea, făcând antrenamentele mult mai distractive.
 14. Acces la biblioteca Revvolution.
 15. Reduceri la achiziționarea pachetelor cu mai multe ediții – până la 28%. Detalii la sales@revvolution.ro.
 16. Plata în rate – cu Cardul Avantaj sau Cardul de Cumpărături Raiffeisen.
 17. Acces la clase suplimentarePilates, Kangoo, VO2 MAX Combat, Metamorefit. Pentru 25 eur suplimentar pe lună poți face 4 astfel de antrenamente.
 18. Echipa de specialiști disponibili mereu – nutriție, sport, psihologie. Dincolo de antrenorii cu studii și experiență în domeniu, dinamici și prietenoși, aici nu este locul unui one-man-show expert în toate. Revvolution este conceptul unui om, pus în practică prin efortul unei echipe de specialiști, fiecare pe domeniul său, care lucrează pentru obiectivele tale.

captura

Recapitulare pe scurt:

 1. Evaluare inițială și finală. 
 2. 8 antrenamente, de 2 tipuri – circuit și bodyworkout. 
 3. 1 plan nutrițional personalizat, însoțit de un ghid nutrițional.
 4. Antrenamente suplimentare, filmate, pentru a le face singur acasă.
 5. Școala de sănătate – seminar de câteva ore, cu 3 specialiști în nutriție și terapie.
 6. Coaching 1 la 1Logistica nutriției. 
 7. Psiho-nutriție cu terapeut specializat.
 8. Biodinamica mișcării – seminar unde înveți să execuți mișcările corect.
 9. Facilitățile locației.
 10. Comunitatea online.
 11. Grup de alergare. 
 12. Acces la tehnologii de ultimă oră – Tanita, FitLight trainer. 
 13. Acces la biblioteca Revvolution.
 14. 4 antrenamente suplimentare la 25 eur.
 15. Posibilitate de plată în rate.
 16. Reduceri la pachete, până la 28%.
 17. Echipa de specialiști.

Iar dacă ne apucăm să calculăm am ieși așa: 

 1. abonament sală civilizată – 50 eur/lună
 2. 1 sedinta de psihonutriție – 25 eur
 3. 1 plan nutrițional/saptamana 100 lei, deci 80 eur/lună

și deja suntem la 155 eur, fără a avea acces la restul de servicii.

Încă vi se pare scump? 

Sigur, dacă ne raportăm la numărul de antrenamente strict, calculul ar da 70 lei/antrenament, și sunt cu siguranță săli de cartier unde poți da numai 100 lei/lună pentru acces. Dacă ești mulțumit cu asta, programul nu este pentru tine.

Dacă vrei rezultate și profesionalism, dacă ai nevoie de sprijin, atunci sper să ne vedem la sală!

Iată și locația:

 

Disclaimer: articolul se bazează pe experiența mea personală în program, cu mari întreruperi, în perioada 2015-2017 și nu pot răspunde de respectarea sau calitatea serviciilor oferite în program în continuare. De asemenea serviciile oferite se pot modifica, deci vă rog verificați serviciile care vă interesează atunci când achiziționați.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s