Grame de fericire … în farfurie

 

<<Confesiunea unui nutriționist>> este o carte despre mine și despre toți oamenii alături de care am lucrat, despre slăbiciuni, acceptare, eliberarea de constrângeri și căutarea drumului propriu.”, declară Valentin.

De ce îmi place mie așa de tare de Valentin de tot scriu despre el și proiectul lui?

Pentru că ține cont nu doar de “kilogramele de mușchi și cele de grăsime pierdute sau câștigate“, ci și de “gramele acelea de fericire care îți împlinesc sufletul și mintea“. Asta aud și văd eu la Revvolution, dincolo de cele 18 servicii obiective incluse :)) aud că suntem oameni, nu doar cifre, iar asta e mare lucru.

17097470_1333564696759584_5658052039816756323_o

Detalii tehnice:

Marți, 28 februarie 2017, Curtea Veche Publishing a lansat „Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului“ de Valentin Vasile. Evenimentul a avut loc la hotelul Sheraton din București, fiind organizat în parteneriat cu Revvolution, Quartz Media, Sheraton Bucharest Hotel, Cramele Hallewood și Psiholog Ilinca Vasile. Alături de Valentin Vasile, au prezentat cartea omul de televiziune și muzicianul Virgil Ianțu, Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, și Cristina Huzum, Deputy General Manager al Sheraton București. Lansarea a fost moderată de Miruna Meiroşu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

Credit photo: Mihnea Ciulei.

Mie una mi-a făcut plăcere să îl văd pe Valentin emoționat, vulnerabil, susținut de sute de oameni. De obicei este omul puternic, hotărât, care ia decizii repede, se adaptează, învață și crește și trage de noi să creștem cu el.

Valentin Vasile - Adrian Despot - Virgil Iantu - photo credit-Mihnea Ciulei

Pentru toate astea și multe altele sala lansării acestei cărți a fost plină de mușchi, cu foarte puțină grăsime, dar, mai presus de orice, de oameni, de suflete!

Imagine sala1 - photo credit-Mihnea Ciulei

Dincolo de exerciţiile fizice şi de combinarea corectă a alimentelor, echilibrul mental este esențial în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos. Înțelegerea emoțiilor are un rol extrem de important în acest proces, a afirmat autorul “Confesiunii unui nutriționist“, Confesiunea.pngdeoarece principiile și teoriile nu pot fi aplicate mecanic.”Hrănirea e un act cu implicații nu numai biologice, ci și psihologice“. Valentin Vasile a atras atenția asupra pistelor false, a rețetelor pretins unice și a regimurilor bazate pe obsesia perfecțiunii.
Nimic din ceea ce e împins la extrem nu sfârșește bine“, arată autorul, precizând că vânarea acestei perfecțiuni imaginare este o cale sigură spre eșec. Valentin spune că a scris această carte-mărturie „în primul rând din perspectiva omului, și abia apoi a specialistului“, fapt care îl obligă să admită că „slăbiciunea face parte din noi“.

Dacă vă doriți cartea, ea poate fi comandată deja de aici.

 

Felicitări Valentin și mult succes!  Felicitări Curtea Veche Publishing pentru că susțineți oameni frumoși!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s