Calendar de final de școală 2-12 iunie #StămAcasă

Calendarul în forma în care el s-a născut în pandemie, în luna martie, se va finaliza cu acest calendar. Au fost 11 calendare săptămânale menite să vă ajute să identificați resurse online, să avansați cu dezvoltarea cunoștințelor, să găsiți inspirație, să țineți uneori copiii ocupați sau să petreceți timp alături de ei.

Iată câteva sugestii pentru finalul de an școlar:

Marți 2 iunie

Azi vă propun o zi dedicată muzicii.

Miercuri 3 iunie – Ziua Mondială a bicicletei

23 Best Bicycle Wheel Decor images | Wheel decor, Bicycle wheel ... Bicycle wheel + macrame = Art by Sheeso #handmade #macrame #object #art

Joi 4 iunie – Ziua internaţională a copiilor victime ale agresiunii

Vineri 5 iunie – Ziua Mondială a Mediului

Sâmbătă 6 iunie – Ziua Limbii Ruse

Duminica 7 iunie – Rusaliile

Luni 8 iunie –  Ziua Oceanului Planetar

Marți 9 iunie – Ziua Donald Duck

Serios, chiar am găsit-o :))) și mi s-a părut distractivă și mai altfel, iar nouă ne place Donald.

Miercuri 10 iunie

Setare de obiective. Pentru că este o abilitate care trebuie dezvoltată devreme, puteți exersa cu obiective de vacanță, lucrând diferite arii de dezvoltare – dezvoltare academică, îmbunătățirea abilităților creative, joacă în natură, citit, scris etc.

Nu uitați ca după ce setați obiective, să urmăriți realizarea lor și să sărbătoriți succesul.

Joi 11 iunie

Activități de reflecție. Vă propun să introduceți în viața copiilor ideea de jurnal. Deși poate nu mai este la modă, cum era pe vremea noastră, eu cred ca ajută copiii să proceseze experiențele prin care trec, mai mult le îmbunătățește abilitățile de comunicare, prin simplul fapt că pentru a așterne pe hârtie o frază, ei trebuie să facă ordine în gânduri.

  • pagini de inspirație aici 

Vineri 12 iunie

  • coronița de flori este pentru mine încă un simbol al finalului de an, deci iată un tutorial pe care vă puteți juca folosind flori de câmp de exemplu

Mulțumesc!

Fiecare din voi, sutele de mii de oameni la care a ajuns acest calendar, l-a folosit așa cum a simțit, așa cum i-a fost util. Au fost 11 calendare săptămânale, iar acesta este al 12-lea.

Am primit enorm de multe feedback-uri și mesaje de mulțumire. Pentru acest motiv, deși calendarul săptămânal se încheie, voi continua să public pe blog activități diverse pe care le puteți face în familie.

Vă aștept deci în continuare alături de mine.

Găsește celelalte calendare și activități aici:

Nu uitați – like și follow ca să ținem aproape 🙂

2 comentarii

Lasă un răspuns