Calendar de activități 4-11 mai #StămAcasă

Școala online din izolare continuă #StămAcasă. Mai jos continuăm calendarul de activități  numărul 8, iar aici găsiți un curs de instrumente digitale pentru profesori. Înscrierile au loc între 4-8 mai iar cursul începe pe 11 mai.

Luni 4 mai

Marți 5 mai

Miercuri 6 mai

Joi 7 mai

Vineri 8 mai – Ziua Europei 9 mai

Sâmbătă 9 mai

  • 10.00 – Jocuri în familie  – Parada modei. Copilul e invitat să meargă la garderoba mamei și a tatălui și să se îmbrace într-un outfit bine pus la punct, care să imite cel mai bine stilul părinților. Să prezinte în sufragerie, cât timp părinții lui se uită liniștiți la un film, 5-6 stiluri de îmbrăcăminte! Pe urmă, încă 5-6 trăznite și neașteptate!  Rugați copilul să vă aleagă și vouă ținute.
  • 19.00 – Povești din pădurea muzicală Bach 3

Duminică 10 mai

  • 10.00 –.Jocuri în familie – Muzeul de acasă – Pe o masă pe care o declarați ”muzeu”, puneți-i să așeze diverse obiecte din casă care vorbesc despre trecutul familiei voastre. (nu le dați idei, lăsați-i să-și bată capul; ele pot fi: fotografii vechi, obiecte care au aparținut bunicii, haine din prima lor copilărie etc). Rugați-i, la final, să vă fie ghid. Aduceți și voi obiecte de când erau ei mici și povestiți-le despre cum erau ei bebeluși.  
  • 19.00 – Povești din pădurea muzicală Vivaldi

Luni 11 mai

Pentru linkurile de la Twinkl.ro cod gratuit de activare cont CVDTWINKLHELPS, pe perioada Covid 19 – valabil cel puțin până la 30 aprilie. Vă recomand să intrați și să vă downloadați ce aveți nevoie. Acces de aici http://www.twinkl.ro/offer

Pentru clasele mai mari cu evaluări:

Downloadează calendarul și ține linkul aproape.

calendar 8 2

Pentru clasele mai mari cu evaluări:

Ce am mai scris despre Coronavirus:

Nu uitați – like și follow ca să ținem aproape 🙂

7 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s