Hai cu noi la Disney în Concert – Magical Music From The Movies

UPDATE avem o câștigatoare! Aveți mai jos lista de răspunsuri validate, ca fiind complete și respectând cerințele concursului, iar apoi cele 2 extrageri: o câștigătoare (nr. 1. Sonia) și o rezervă (nr. 8, Cretu Andreea).

Sonia, te aștept azi în privat cu detaliile de contact (Nume complet și telefon) și confirmarea faptului că puteți merge la concert vineri. În caz contrar,  mâine premiul va merge la Andreea, de pe lista de rezervă.

Faptul că suntem fani Disney nu este un secret. Nici că mi s-au umplut ochii de lacrimi la Disney on ice sau că organizăm des petreceri tematice (și au trecut pe la noi diverse personaje – Elsa, Vampirina, Prietenii cățeluși, Donald, Eroi în pijama….) 🙂

Azi vin deci cu bucurie către voi cu detalii despre cel mai nou spectacol Disney și o invitație de familie! (Vezi concursul de mai jos!)

Cu cine ne vedem deci acolo?

Disney în Concert – Magical Music From The Movies

Disney revine la București într-un spectacol cu momente muzicale, coregrafii și proiecții uimitoare.

cover pagina

Pe 7 și 8 februarie, la Circul Metropolitan din București, World Arts Production prezintă
publicului noua producție DISNEY IN CONCERT – MAGICAL MUSIC FROM THE MOVIES, într-un spectacol special, cu momente muzicale, coregrafii și proiecții uimitoare.
În cadrul evenimentului, care se bucură de o regie aparte (zboruri, efecte speciale, lumini performante, proiecții inedite), spectatorii se vor putea bucura de întâlnirea cu muzica celebră a desenelor animate și a filmelor simbol pentru generații întregi – LION KING, MARY POPPINS, ALADDIN, FROZEN, CARTEA JIUNGLEI, FRUMOASA ȘI BESTIA, COCOȘATUL DIN NOTRE DAME, PIRAȚII DIN CARAIBE și MICA SIRENĂ.

Frozen2_Diseny

Disney in Concert – Magical Music From The Movies va aduce la București muzica faimoasă a copilăriei interpretată de una dintre cele mai de succes orchestre ale capitalei, Orchestra Simfonică București dirijată de Alexandru Ilie și întregită cu imagini din filmele consacrate.
Acestea vor fi prezentate la dimensiuni impresionante, de sute de metri, însoțite de efecte speciale spectaculoase, produse de peste 80 de dispozitive performante și un ecran de proiecție de 360 de grade.

„Chiar dacă se numește Disney in Concert, evenimentul de la începutul lunii februarie este un adevărat spectacol. Vom aduce pe piața bucureşteană un nou concept de producție artistică, în cadrul căruia copilul, dar și părintele vor evada într-o lume fantastică. Echipa de artiști este una de top, iar repertoriul este unul de vis!” – a declarat Emil Pantelimon, regizorul spectacolului.

Mica_Sirena2_Disney
Evenimentul va fi desăvârșit de unele dintre cele mai bune voci ale momentului, precum și de momente coregrafice uluitoare. Organizatorii anunță întâlnirea cu artiști precum Sanda Ladoși, Oana Șerban, Andreea Iftimescu, Andrei Mihalcea, Radu Ion, Bogdan Podlovski, Daniela Cârstea și Andrei Petre.

Regia producției Disney in Concert – Magical Music From The Movies 2019 este semnată de Emil Pantelimon, iar coregrafia de către Andreea Soare.

Vârsta minimă recomandată pentru spectacol este de 3 ani. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua bilete.ro și au prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei.
Eveniment susținut de Europa FM.

Un mic preview din Londra

CONCURS!!!!!

Ofer alături de partenerii mei o invitație pentru o familie de 3 persoane la spectacolul din 7 februarie (1 adult+2 copii sau 2 adulți și un copil). Pentru a intra în posesia spune-mi în comentariu care este personajul de desene animate preferat al copilului tău și de ce.

Comentariile pot fi înscrise până pe 2 februarie, pe blog și pe pagina de facebook, la postare.

Tragerea la sorți va fi realizată în cursul zilei de 3 februarie. Câștigătorul va fi anunțat pe pagină și pe mailul de înscriere și trebuie să îmi trimită în 24h detaliile sale de contact – nume întreg, email și telefon pentru validarea premiului. În caz contrar voi realiza o nouă extragere.

Succes!

Afis_DisneyInConcert

Parteneri media: România liberă, Radio România Cultural, Metropotam, Cațavencii, A List Magazine, Revista Avantaje, Fashion Premium Magazine, e-zeppelin.ro, MovieNews.ro, TVMANIA, Enigma Publishing House, Agenția de carte, Bookhub, Iqool, BebeH.ro, Kids News, Revista Margot, totuldespremame.ro, Qbebe.ro, mamadeprofesie.ro, mamicaautentica.ro, calatoriaperfecta.ro, cristinacalin.ro, danielosmanovici.ro, gabrielamaalouf.ro, pauldutu.eu, pisicapearma.ro, suntparinte.ro, unsoideblog.ro, kreatoria.ro, 9vremparinti.ro, SiBlondeleGandesc.ro, garbo.ro, http://www.sfatulparintilor.ro.

Mai multe informații găsiți pe www.worldartsproduction.com și pe conturile de social media: FB și Event FB.

25 de comentarii

  1. Personajul preferat este Elsa, au fost multe de-a lungul timpului insa Elsa a ramas in capul listei cumva, pentru puterea ei de a trece peste obstacole de una singura si de a lupta pentru ce isi doreste ❤️

    Apreciază

  2. Aladdin! In asteptarea filmului cu actori am vazut varianta animata din 1992, dublata care ne-a placut foarte mult, in special muzica. Am vazut si varianta cu Will Smith si făcând comparație mai ca nu stim ce ne place mai mult.

    Apreciază

  3. Ana si Elsa! Fetitele mele le adora! Se joaca de cand a aparut primul film Frozen, de a Ana si Elsa! Totul e magie si iubire atat la film cat si la ele, cred ca le a unit mai mult, le a aratat ca iubirea, familia e cea mai importanta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s