Tu crezi în magie?

Am crescut într-o familie simplă, cu părinții muncitori în fabrică, fără răsfățuri și abundență, într-un apartament din Pantelimon (cartierul). Pentru că nu ne permiteam multe dincolo de traiul uzual (casă, masă, educație, haine, trai decent), am avut o singură păpușă.

Disney On Ice - Reach For The Stars 3

Aveam 6 ani la revoluție, deci fix după 89, am început să îi croiesc și să îi cos manual haine. Cam pe aici a început magia Disney să intre în viața mea, visând la prințesele acelea cu ochi mari și rochii colorate, pe care nu mi le permiteam. Apoi au apărut ușor ușor și pe la televizor desenele animate Disney și m-am îndrăgostit iremediabil. Pe Mickey Mouse îl știam deja, iar când am descoperit poveștile, pentru mine s-a deschis un nou univers, cel în care binele învinge întotdeauna.

Poate că de aceea mă emoționez și acum … poate că de aceea când am intrat la conferința de presă a spectacolului Disney On Ice, am intrat cu sufletul de copil pe tavă și recunosc că mă impresionează până la lacrimi chiar acest mic trailer, mă impresionează punerea în scena, muzica, atenția la detalii, mesajul, e pur și simplu frumos și abia aștept să fiu în sală.

Inițial nu înțelegeam de ce un eveniment Disney se promovează ca eveniment de familie … până când am simțit emoția și, da, am realizat că și eu mă voi bucura la fel de tare precum copiii, poate chiar mai mult, căci eu voi înțelege și munca din spatele spectacolului.

Disney On Ice - Reach For The Stars 2

’’Disney On Ice – Reach For The Stars este un adevărat show al recordurilor: 200 de costume, 60 de patinatori de talie mondială și peste 300 de lumini, mai mult de 180 de obiecte de recuzită și zeci de personaje Disney din patru povești fantastice – acestea sunt doar câteva dintre cifrele unui spectacol magic.’’ ( vicepreședintele Feld Entertainment, Steven Armstrong)

Vă invit deci să profitați de sărbători și să alegeți să oferiți copiilor cadou o experiență unică, nu încă un lego, încă o mașinuță, încă o păpușă. Va fi o experiență de neuitat pe care eu o voi însoți de o fotografie printată și afișată în camera lor pentru a își aminti mai departe de un moment magic trăit împreună.

Pentru mine magia este visare, bucurie, speranță. Într-o lume în care de multe ori uitam sau ne e frică să visăm, pe mine Disney mă face să visez. Pentru asta aleg să cred în magie.

Citește mai multe despre spectacol mai jos

 

 

Mickey Mouse a sosit la București în luna noiembrie pentru a sărbători premiera spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars în România și a marca aniversarea a 90 de ani de la apariția sa. Îndrăgitul personaj Disney urmează să ia parte la o petrecere specială Disney On Ice în cadrul șirului de activități ce se desfășoară peste tot în lume cu ocazia aniversării. Un fan norocos va avea oportunitatea să participe la această petrecere și să cunoască un invitat special din spectacol. Fanii îi pot ura “La mulți ani” lui Mickey Mouse și pot intra astfel în competiție. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook Disney On Ice România @DisneyOnIceRomania.

DisneyOnIce_Photo_IonutDobre_01

Unicul Mickey Mouse aduce împreună generațiile și le amintește oamenilor de toate vârstele de beneficiile râsului, ale optimismului și speranței. Cu farmecul lui universal și abilitatea de a se conecta emoțional cu oameni de pretutindeni, nici un alt personaj nu ocupă un loc similar în inima și mintea fanilor.

 

 

*Disney On Ice – Reach For The Stars ajunge pentru prima dată în România la Romexpo – Pavilionul Central, între 6 și 10 Februarie 2019 și este organizat de Amphitrion. Mai multe informații despre spectacol și program: www.disneyonice.ro. Vizitează-ne și pe Facebook @DisneyOnIceRomaniaBilete: eventim.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s