Un zâmbet sănătos începe de mic

Acum fix 1 an scriam despre îngrijirea dinților și mărturiseam propria-mi frică de stomatolog. Astăzi pot spune că am mai vindecat o frică și că am deja un articol super lung, aproape finalizat, despre cum m-am vindecat de o frică de-o viață.

Zilele trecute am participat așadar relaxată la un nou eveniment despre îngrijirea dinților, organizat de către prietenii de la Tonic Advertising, unde am descoperit noua gamă Elgydium Ice Age.

În mod normal nu cumpăr produse doar pentru că au personajele preferate pe ambalaj și așa am educat și copiii. Legat de îngrijirea dinților însă, cred că este un compromis prea mic față de beneficiul primit. Așadar, dacă o poveste îi ajută pe cei mici să își amintească despre importanța unui periaj corect, o invit cu drag la noi în casă.

Avem deci acum periuțe și pastă de dinți cu personajele din Ice Age și ne-am amintit despre cum e timpul pentru un nou control stomatologic.

Vă las mai jos regulile unui periaj corect, mai multe detalii găsiți în articolul trecut, nu le reiau, doar am dat un nou reminder.

20180621_172820

Voi cum îngrijiți dinții copiilor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s