Cei cinci prieteni fermieri, un serial special la Boomerang

Am crescut la bloc, fără animale de casă, deși îmi doream foarte tare. Prin vacanțe, însă, mergeam la bunici, la țară, unde aveam tot felul de orătănii. Am crescut în era în care vaca nu era mov, laptele nu venea de la supermarket, duceam gâștele la islaz și mă minunam de măreția vacilor, pe ulița satului, când se întorceau acasă de la păscut, pe înserat.

Lumea în care ne creștem copiii azi este una în care animalele domestice stau ca la zoo, în ferme, unde ducem copiii pentru a hrăni, pentru a mângâia, pentru a vedea animalele despre care învață la grădiniță pe fișe.

Separat de asta noi avem acum 2 câini și un hamster căci mi s-a părut extrem de important ca ei să se împrietenească cu animalele de mici și să simtă iubirea necondiționată pe care animalele o oferă.

Cu atât mai interesant mi se pare deci noul serial care începe pe 24 iunie la Boomerang, „Cei cinci prieteni fermieri„, prin prisma faptului că personajele sunt animale reale, nu sunt desene animate, nu este încă un desen cu animale.

Pentru o doză serioasă de amuzament cu animale reale, cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona, măgărușul Sören și oaspetele lor neașteptat, cacaduul MC Digga, vă așteaptă în noul serial de comedie „Cei cinci prieteni fermieri”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:40, la Bomerang TV.

Ca să vă faceți o idee despre serial, puteți cunoaște personajele în filmul de mai jos sau pe fivefarmies.boomerang-tv.ro.

„Cei cinci prieteni fermieri” este o comedie hazlie, ale cărei personaje sunt animale. Serialul german va fi difuzat de Boomerang, de luna aceasta şi se adresează întregii familii. Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.

Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial. „Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor”.

„Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang, din 24 iunie!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s