Igienă de Nota 10 în școli și grădinițe

Faptul că educația și tot ce ține de acest domeniu este aproape de sufletul meu, nu mai este secret. De aceea aplaud orice inițiativă care contribuie la o viață mai frumoasă a copiilor în școli.

Băiatul meu a intrat anul acesta la pregătitoare și printre primele lucruri pe care mi le-a spus a fost că e cam murdar la baie. Nu voi intra în polemică legat de cine ar trebui să facă curat și dacă face sau nu bine, și nici despre cum și copiii ar trebui să păstreze acea curățenie. Nu, nu, pentru că nu aceste subiecte sunt focusul articolului curent.

Ce vreau să vă spun acum este că Domestos oferă fonduri și produse de curățenie pentru îmbunătățirea condițiilor de igienă din școli și grădinițe in valoare de peste 40.000 euro, prin campania „Domestos Susține Igiena de Nota 10 în școli și grădinițe!”. 

Eu am ajuns un adult constipat (la propriu) din cauza faptului că refuzam să folosesc toaleta școlii și, deși nu îmi amintesc acest refuz, îmi amintesc dezgustul cu care intram acolo, la nevoie. Sunt convinsă că, deși anii au trecut și lucrurile au evoluat, în continuare există spații care necesită îmbunătățire. Așadar, dacă sunteți profesori sau părinți preocupați de subiect aflați că:

  • vă puteți înscrie la concurs până pe 1 noiembrie 2017, realizând o lucrare colectivă cu tema Fii ajutor de Căpitan și învinge microbii!.
  • se premiază cele mai creative idei, însă aveți și materiale ajutătoare aici.

Captură

Sursa foto.

Detalii despre premii aici. Puteți câștiga bani și produse, dar cel mai important cred că este faptul că toți copiii vor câștiga o discuție cu tema igienei, și un proiect atractiv care sper să îi facă mai conștienți de necesitatea spălării mâinilor înainte de masă și a altor reguli de igienă de bază.

Un punct de plecare în discuțiile cu copiii ar putea fi povestea Căpitanul Igienă și Microbul de Pluș, pe care o puteți downloada de aici.

Informații despre igienă, găsiți detaliat aici.

Campania organizată de Domestos se desfășoară anul acesta în două etape: prima etapă (15.07 -15.09.2017) a constat în strângerea de fonduri, 1% din vânzările Domestos cumulate fiind folosite în faza a doua a campaniei (15.09 – 19.11.2017), care constă în concursul național dedicat școlilor și grădinițelor.

Pe toată durata întregii campanii, inițiativa Domestos a beneficiat de susținerea Andreei Marin, a lui Teo Trandafir și a bloggerilor de parenting Ela Crăciun și Dan Cruceru, toți părinți, sensibili la importanța igienei în școli și grădinițe.

Vă invit așadar să vă înscrieți și să dați mai departe vestea să se înscrie cât mai multe școli și grădinițe.

Cu toții avem de câștigat atunci când copiii sunt sănătoși și nu mai îngroșăm rândurile la camera de gardă cu enterocolite, infecții respiratorii, infecții urinare și câte și mai câte și nici conturile producătorilor de medicamente și suplimente alimentare. Prevenția este cel mai bun tratament!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s