Ce fac copiii pe 22? Itsy Bitsy Show!

Pe 22 în timp ce eu jonglez între 2 evenimente fizice și 1 online, copiii vor participa la cel mai fain eveniment de joacă, marca Itsy Bitsy – Ocolul Pământului în 80 de… basme cu Profesorul de Joacă Leon Magdan.

Spectacolul va avea avea loc sâmbătă, 22 aprilie, la ora 11:00, la Happy Cinema, Liberty Mall, București.

Durata: 90 de minute.

Spectacol adresat copiilor peste 5 ani.

Va fi un spectacol interactiv, cu magie, povești, teatru de umbre care sigur va fascina adulții și copiii deopotrivă. Magia nu va fi doar pe scenă, va cuprinde întreaga sala 🙂, copiii vor fi parte din spectacol și vor pleca acasă cu amintirea personajelor de pe tărâmuri extice, cu plăcerea de a fi petrecut timp frumos alături de părinți, cu idei de joacă, ușor de pus în practică acasă.

Profesorul de Joacă vă invită într-o aventură prin basmele din toată lumea, de la cele tradiționale, din România, până la povești exotice, din Serbia, Arabia, China și alte meleaguri. Copiii vor avea ocazia să admire costume și obiecte specifice fiecărui loc „vizitat”, vor afla povești pline de tâlc și finaluri neprevăzute, la care publicul va contribui din plin.

Copiilor mei le place să interacționeze la spectacole, chiar să meargă pe scenă și să facă poze cu personajele. Abia aștept să îmi povestească despre spectacol, cu regret că nu voi fi acolo cu ei. Nu de alta, dar eu mă încarc cu bucuria lor 🙂

Mulțumim Itsy Bitsy de invitație! Spectacolul sună excelent!

Dacă doriți să participați, biletele costă 25 de lei și pot fi achiziționate de aici. Mai multe detalii despre spectacol găsiți pe site-ul Itsy Bitsy.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s