22 aprilie – 10:30 – Mickey și Piloții de Curse – pentru micul meu pilot de acasă

Îmi amintesc de Mickey și prietenii săi de pe vremea când eram eu copil. Din nefericire programele Disney nu erau atunci atât de disponibile, cât sunt în ziua de azi, însă șoricelul vesel cu urechi mari este de mulți ani un simbol important pentru multe generații, încă din 1928, când și-a făcut debutul.

Iată o scurtă evoluție a personajului:

  

Când am devenit părinte, iar copilul a manifestat interes față de televizor, am început să caut programe adecvate vârstei. Îmi displăcea teribil perindarea rapidă a personajelor pe ecran cu rupturi muzicale bruște și pe tonalități înalte, care îl transformau pe Vlad într-o legumă; iar dacă desenul era mai ok, veneau reclamele să recupereze…. efectiv copilul stătea hipnotizat în fața ecranului. Așa au ajuns desenele la noi în casă, mereu, o plăcere limitată.

În acest peisaj ca o gură de aer Imagini pentru clubul lui mickey mouseproaspăt a intrat bunul Mickey. M-am bucurat nu doar să îl redescopăr, să pot împărtăși cu copiii mei un simbol al copilăriei mele, dar și să găsesc un program potrivit pentru un preșcolar, și mai mult decât atât un program educativ și interactiv, în fața căruia Vlad a răspuns provocărilor lui Mickey și a învățat unele lucruri despre forme, culori, numere. Mai mult chiar, programul ne-a oferit ocazia de a purta conversații explicând logica situațiilor diverse și a diferitelor MicUnelte.

Acum 2 săptămâni când am văzut primaMickey și piloții de curse3 oară reclama pentru Mickey și piloții de curse am notat în calendar evenimentul.

Mickey revine!!!!!!

Și nu revine oricum. Pentru noi nu va fi doar un desen nou, pentru noi este mai mult decât un desen căci noi avem în casă un mic pilot în devenire.

17038769_1236585429791769_5824987881840757414_o

Combinația între Mickey, un desen frumos și colorat, cu o poveste interactivă și educativă care implică și mașini, este ireal de frumoasă și va fi greu să îl iau din fața televizorului. Noroc că avem posibilitatea de a înregistra desenul, căci sigur îl vom vedea de mai multe ori și noroc că este un desen atent realizat raportat la nevoile copiilor!

Care este firul epic?

Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald iau parte la curse pline de aventură și umor în mașinile lor personalizate, în diferite locuri pe glob, dar și în orașul lor natal, Hot Dog Hills.  Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor.

Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Iată și trailerul:

Într-o lume în care tot mai des vorbim despre bullying și agresivitate, într-o lume dominată de competiție și de scopul scuză mijloacele (vezi maratoane de familie unde părinții împing la o parte alți copii pentru a câștiga), mă bucur că lecții despre prietenie și fairplay vin din mai multe direcții.

Poate mesajul va ajunge unde trebuie, până la urmă.

Când?

22 aprilie, Disney Junior, 10:30. 

Noi abia așteptăm să vedem noul desen! În mod special micul nostru pilot de curse 🙂

Și pentru că am fost cuminți am primit și un cadou de la Mickey, prin conspirația Disney și Parenting PR 🙂

20170418_175016.jpg

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s