Când am fost eu cu mine

2141_1089143103456_3401_n

Competiția la care aproape am renunțat de 3 ori, însă o voce mică nu mă lasă să renunț, mă provoacă azi (de fapt acum am restanță la proba asta), să vă povestesc despre fotografia mea preferată. Voi scrie despre fotografia care mi-a venit prima în gând, căci a fost momentul în care am fost eu. Doar eu, fără multele roluri pe care le am azi.

Simone, o nemțoaică care ne-a fost ghid în acea excursie, dreapta jos în fotografie, m-a dezbrăcat și la propriu și la figurat, de haine, de prejudecăți, de neîncredere, de frică. Deși venisem perfect acoperită de sus până jos, pentru excursia în junglă, ca nu care cumva să mă atingă vreo insectă neprietenoasă, Simone ne-a pus să ne dezbrăcăm căci excursia o vom parcurge în costume de baie, cum ne vedeți în imagine. Șoc! Nu am crezut-o. Toată lumea se dezbrăca, eu așteptam să ne spună că glumește.

Când am aflat că trebuie să fac asta, a urmat căutarea unei toalete, adică 3 pereți și o perdea, căci eram prea pudică să mă dezbrac pur și simplu … aveam o mulțime de probleme legate de imaginea mea și simțeam că sunt goală de-a dreptul.

Apoi tot Simone cu stilul ei glumeț, nemțoaică ținând tur ghidat în Mexic pentru americani și români, m-a recompus astfel încât la sfârșitul excursiei, după junglă, caiac, tequila și mâncare mayasă (nu știu nici azi exact ce am mâncat), eram super mândră că am reușit expediția cu bine până la capăt.

Fotografia este de la sfârșitul excursiei. Eram relaxată, ușurată, mândră, fericită eu cu mine, printre puținele momente din viața mea când părerea altora nu mai conta

Mexic, Cancun, 2008, excursie în junglă și prin sate mayase.

Mie una mi s-a făcut dor de Mexic recunosc. Pe alocuri m-am simțit mai acasă decât acasă. Dacă sunteți în căutare de idei cu privire la destinații de vacanță, iată niste inspirație via Momondo. Și că tot i-am menționat, am descoperit la ei un kit ADN prin care descoperi de unde vii … mi se pare super interesant și chiar mi-ar plăcea să fac testul acesta, întrucât mereu sunt curioasă să aflu despre mine. Dacă și voi aveți curiozitatea participați la concursul DNA Journey.

În altă ordine de idei, eu sunt deja cu gândul la vacanță …


Acest articol a fost scris pentru competiția Spring Superblog 2017.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s