Itsy Bitsy Show

Wow! E prima oară când scriu imediat după un eveniment, cu atât mai mult cu cât a avut loc în weekend. Am ales să fac asta pentru că vreau sa scriu sub influența energiei cu care am plecat încărcată de la eveniment. 

18275048_10210670619136296_1615214639690340378_n

Happy Cinema din Liberty Center găzduiește în perioada aceasta evenimentele Itsy Bitsy Show. Luna aceasta invitatul este Leon, Profesorul de joacă. Copiii s-au jucat alături de el acum vreo două săptămâni, astăzi ne-am jucat toți de-a fizica distractivă, iar în continuare Leon și Itsy Bitsy ne așteaptă la încă 3 spectacole în luna mai: Năzdrăvănii, Școala Veselă, Ghici de la bunici.

De ce ați vrea să participați? Iată atmosfera:

 

În plus, spectacolul a fost interesant și pentru părinți și pentru copii, a fost plin de informație, de lecții de moralitate, într-un mod distractiv. 

Știați că:

Există o țară care are imnul cu muzica lui Ciprian Porumbescu? Iată, imnul Albaniei.

Puteți înțepa un balon fără să se spargă? Iată cum:

Puteți întoarce o găleată cu apă invers fără să se verse? (și fără capac)

Noi am aflat toate astea alături de Leon. În plus, pe lângă fizică distractivă, și experimente cu aer, apă, lumină, iluzii optice și culori, am trecut prin:

  • lecții de istorie cu o poveste interactivă între Regele Carol I și Sultanul, înainte de realizarea prime monede numite Leu,
  • lecții de cultură, povestind despre bolta cu basme și fresca cu istoria românilor din Ateneu,
  • lecții de muzică și sănătate vorbind despre didgeridooinstrument australian, asemănător buciumului românesc (numit și tulnic), și efectele sale benefice.
  • curiozități și lecții de educație financiară.

Captură 

Am plecat plini de energie bună și de idei de experimente pe care le-am și replicat rapid acasă. Nu e greu, nu e scump, trebuie doar să avem deschiderea de a ne juca cu cei mici. „Cea mai atractivă jucărie pentru copii, sunt părinții. „

Multumesc Leon și Itsy Bitsy.

Dacă ați ratat aceste prime două evenimente, musai să mergeți măcar la unul dintre cele ce urmează. Garantat vă veți simți bine!

Lasă un răspuns