Invitație de familie la „Muzica desenelor animate”

Castigatoarea este Aura! Ai detalii pe email 🙂

Sâmbătă 15 iunie de la ora 19.00, spre finalul Festivalului Opera Copiilor (unde e musai să ajungeți dacă nu ați ajuns încă), Grand Arena OCC ne oferă un super spectacol de muzică, cu orchestră pe scenă și soliști vocali talentați interpretând piese din filmele de animație și desenele copilăriei, în spectacolul „Muzica desenelor animate„.

Ne așteaptă acolo 12 piese din filme de animație celebre, precum Lion King, Aladin, orchestra mare pe scena, soliști vocali, deci un adevărat spectacol de muzică clasică pentru cei mici.

60791145_2254930664575136_8203608773420384256_o.jpg

Personajele de desen animat prind viață cu ajutorul artiștilor Operei Comice pentru Copii. Programul artistic va fi variat și incitant, cuprinzând momente din filme celebre de animație mai vechi sau mai noi. Evenimentul poartă semnătura regizorală a maestrului Cristian Mihăilescu.

CONCURS

Vă invit așadar să ne însoțiți la spectacol – ofer, alături de partenerii de la Opera Comică, o invitație de familie la acest spectacol. Pentru a participa trebuie doar să menționezi în comentariu de ce îți dorești să mergi alături de cei mici la spectacol.

*** Concursul se desfășoară pe blog și pe facebook iar în concurs intră toate comentariile înscrise pe cele două platforme, până joi 13 iunie ora 24. Vineri 14 iunie, până la ora 14 voi realiza extragerea cu ajutorul random.org.

Câștigătorul va fi anunțat pe ambele platforme și este rugat să mă contacteze pentru a intra în posesia premiului până vineri 14 iunie, ora 22. În caz contrar voi mai face o extragere pe 15 iunie, dimineața, până în ora 11. ***

De ce să mergi?

Iată un mic fragment de la spectacolul de anul trecut:

Mai jos ai 3 motive pentru care mie îmi place să merg cu copiii la Opera Comică.

  1. Opera Comică reușește să îmbine deschiderea către clasic (fie că vorbim despre teatru sau muzică clasică sau balet) cu teme cotidiene din cărți și desene animate populare cu care copiii rezonează și îi țin în fața scenei, nu doar în fața ecranului.
  2. Copiii au ocazia să observe și să asculte multitudinea de instrumente muzicale dintr-o orchestră, într-un cadru dedicat lor, unde nu „deranjează”.
  3. Muzica clasică nu este pe gustul tuturor, în primul rând pentru că deseori nu se înțeleg  „vorbulițele”. De această dată nu este nevoie să înțeleagă, căci melodiile au deja încărcătura emoțională pozitivă de la vizionarea desenelor animate.

De altfel despre OCC am mai povestit și aici despre Micuța Dorothy. Separat mi-au povestit mie copiii de mai multe ori despre excursiile cu grădinița. Eu una rămân impresionată de câte ori mă întorc acolo.

Dacă te-am convins și nu câștigi invitația mea, biletul costă 20 de lei. Mai multe detalii pe pagina spectacolului. Nu uita să te înscrii la concurs mai jos 🙂

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s