Vând SuperPuteri

Ultima provocare marca Spring Superblog 2017 m-a făcut să mă întreb ce-aș fi, dac’aș fi … iar răspunsul este … aș fi SupraOm și aș face din asta o afacere.

Așadar, pe subseară, am terminat cu orice pască, drob, încondeiere sau altă urmă de Paște, și iată mai jos superputerile pe care mi le-am descoperit până acum și prețurile la închiriere cu ora.

Pentru clienți fideli, voi anunța în privat dezvoltarea următoarelor superputeri, care acum sunt în testare alpha, cum ar fi SuperDetectivul „găsește tot” (ca atunci când am găsit o eșarfă îndesată în căciula, îndesată pe mâneca hanoracului din geantă … pe când nimeni nu o găsea).

SuperPuterile mele sunt:

SuperAuz. Azi am auzit plastilina pe care fiică’mea a scăpat-o pe covor, ieri le răspundeam șușotelilor de dinainte de somn, și cred că, după 6 ani de mămicie, în care m-am trezit chiar și la o respirație neregulată, din cealaltă cameră, aș auzi și acul care cade în altă parte a camerei. Dacă ai nevoia să tragi cu urechea dincolo de ușa adolescentei tale rebele, sau doar vrei să afli ce bârfesc colegele de birou, te pot ajuta cu un tarif de 100 lei/h. Pentru 200 lei/h iau și notițe și fac și rezumat.

SuperVăz. De ceva vreme am început să le spun copiilor ce să facă și ce să nu facă înainte ca ei să își atingă ținta și fără să fiu cu fața la ei. Văd când mânuțele mici ascund un nasture roz, pentru a-l lua la culcare. Văd cum ochii albaștri ascund o mașinuță stricată. Dezvolt vedere 360 și vedere în întuneric, bazat pe intuiție, anticipare și prezență. Te pot ajuta să dezvolți și tu unul prin 2 metode: consultanță la 200 lei/h sau vii să ai grijă de copii o săptămână. Nevoia te învață.

Multitasking. Toți oamenii fără copii se vaită că nu au timp. La fel am fost și eu. Între timp am adăugat în orar 2 copii, un blog, o afacere, mai multe pasiuni. Așadar, îți vând timp, prin faptul că te pot învăța cum să îl gestionezi mai bine. Consultanța 200lei/h.

Detector de minciuni. Indiferent cât de împachetată e minciuna, citesc mereu minciuna. Mimica, gestica, privirea, vocea, capul umezit de broboane de transpirație, trădează întotdeauna dacă știi să pui întrebările potrivite. Pret 200 lei/detectare.

Expert în medicină alternativă. Tratez rănile și durerile mici, o mânuță mușcată sau o burtică pișcată, cu îmbrățisări și pupicuri, iau durerea cu mâna. Metoda e simplă: ascult plânsul, ofer îmbrățișarea și durerea trece. Te pot ajuta să înveți tehnica la doar 100 lei /h.

SuperGeanta. Geanta mea este precum mașina unor clovni, din care tot ies personaje și te tot întrebi cum au încăput de la bun început, iar lângă rujul meu și cărțile de vizită, stau scutece (curate) și jucării, gustări și haine de schimb. Ofer consultanță “Cum să îți alegi SuperGeanta” la 100lei/h.

SuperElasticitate. Prind din zbor căni și pahare înainte de vărsare și copii ce zboară când se dau în leagăn. În plus am capacitatea de a etira corpul, astfel încât să ajung oricând la copil, chiar de la volan. Aceasta este o abilitate care necesită timp și observare directă. Recomand asistența, pentru detalii lăsați mesaj.

Fac totul cu o singură mână. Ori la cumpărături ori în mașină o mână este mereu ocupată cu cel puțin un copil, să îl țină, să îl supravegheze, să îi dea apă su gustare, în timp ce cealaltă mână face tot restul: pune cumpărături în scoșă, ține volan etc. Aceasta abilitate necesită mai multe ore de antrenament, în diferite situații de viață. Reomand să veniți însoțiți de copii. Pret 100 lei/h.

14713007_297467730638308_224809756402979104_o

De fapt, eu nu sunt un supraom și nu vând nimic din cele de mai sus … sunt doar o mamă, care joacă multe roluri.

Mamele sparg orice chenar, orice tipar, mamele au SuperPuteri. 

Pentru a duce mesajul mai departe m-ar ajuta un partener media precum TVR, dar și un blog partener…sau mai multe.


Articol de 666 cuvinte scris pentru Spring Superblog 2017.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s