Weekend de parenting + CADOU

Pe 15-16 octombrie 2016, Ioana si Nicoleta – Eu, parinte ghemotoc – doua mame frumoase, psihoterapeuti calzi, specialisti in parenting va invita la un nou WEEKEND DE PARENTING.  

Temele vor fi abordate dupa cum urmeaza:

● Sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 – Kit de gestionare a traumelor infantile. Despre micro- trauma si trauma – riscuri si beneficii in dezvoltarea ghemotocului, despre ce inseamna crizele de dezvoltare, despre etapele dezvoltarii sexualitatii si mai ales despre rolul nostru in gestionarea in dezvoltarea emotionala si sociala a celui mic.

● Duminică, 16 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 – Kit de identificare a nevoilor emotionale. Despre ce se intampla in lumea ghemotocului, ce nevoi are si cum le putem identifica, despre plans si alte emotii, despre tehnici de empatie si relationare emotionala.

De ce sa participi? Pentru ca:

  • · inceputurile sunt pline de entuziasm, dar si de teama de necunoscut;
  • · informatia are rolul de a te linisti si de a te face sa te simti in control;
  • · poti fi confuz legat de noile teorii si tehnici de parenting si simti nevoia de clarificare;
  • · vrei sa dezvolti o relatie emotionala sanatoasa cu ghemotocul tau;
  • · vrei sa fii pregatit si sa cresti impreuna cu cel mic.

Eventimentul se adreseaza viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani si va avea loc in Bucuresti, la Kindi Center.

Investiția voastră: 

  • ○ 200 lei/ persoana/ 2 seminarii
  • ○ 125 lei/ persoana/ 1 seminar
  • ○ copiii au intrarea gratuită

Pentru mai multe informații sau nelămuriri: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe office@euparinteghemotoc.ro.

Ca multumire pentru ca sunteti alaturi de mine si pentru ca stiu ca multi parinti au nevoie de un sfat profesionist, am pentru voi UN CADOU – o sedinta de consiliere parentala, oferita de Eu Parinte Ghemotoc. Daca credeti ca v-ar ajuta, astept sa imi spuneti in comentarii De ce va doriti o sedinta de consiliere parentala cu un psihoterapeut?”. Duminica seara – 16 octombrie dupa 18, voi realiza tragerea la sorti si voi anunta castigatorul.

Mult succes!

4 comentarii

Lasă un răspuns