Webstock este despre oameni

Pentru că toată lumea a scris fix după eveniment la cald (sau chiar fierbinte), eu am vrut să se așeze praful și să scriu … la rece.

Zice-se că Webstock este „cea mai importantă conferință dedicată social media din România„, dar eu zic că este cea mai mare comunitate de oameni pasionați de social media și cel mai mare eveniment de networking și recunoaștere pentru oamenii din social media. Aici nu e vorba despre conferință, ci despre pauze, nu este vorba despre branduri, ci despre interacțiunea cu ele, nu este vorba despre gratuități (deși dacă sunteți acolo nu puteți rata o fotografie marca Cristi Șuțu), ci despre bucuria unei cafele cu prieteni.

14524389_10154245139038110_6799198299392727569_o

A nu se înțelege greșit, multe dintre prezentări au conținut bun și util, și le puteți urmări aici. Tot acolo puteți urmări și workshopurile desfășurate în paralel. Nu toate sunt perfecte, nu mereu se dau răspunsuri concrete, directe, dar nu aici e punctul forte.

Punctul forte este în poveștile pe care le auzi și le vezi derulându-se în fața ta, povești despre oameni, despre campanii care prin social media ating suflete.

Mai multe se petrec afară, în pauze, și nu numai. Webstock e momentul să te vezi cu prietenii, să cunoști oameni noi, să reactualizezi relații, să îți gâdile urechea gânduri și idei la care nu te gândeai sau care nu știai că există.

Și ca să vedeți că este mai puțin despre media, și mai mult despre social, despre susținere, interacțiune, comunitate, iată 4 gânduri:

  • Citește ce scriu alții. (Zoso)
  • Răspunde rapid la comentarii. (Radu)
  • Nu fiți zgârciți cu share-urile și like-urile (George Buhnici).
  • “Eu respect principiul bucuriei: daca imi face bucurie sa scriu despre ceva anume, atunci scriu.” ( Adi Hadean)

Așadar susține-ți colegii din social media, crește alături de ei și scrie cu bucurie.

Legat de media, dacă nu știați, Snapchat se pare că e următorul hi5, dacă ne uităm la cifrele pe adolescenți aici. Să spun că nu l-am deschis vreodată?

Legat de cum faci bani din blog în mod legal, un ghid util al Luizei Daneliuc aici.

Mai multe imagini, gânduri, articole găsiți căutând #webstockro pe Facebook, ca aici.

Pentru mine Webstock este energie și inspirație, prin povești de viață, informație și oameni faini în sală! Voi reveni în 2017. 

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să daţi like paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s