Blogger acreditat – Webstock 2015 

Am fost mereu atrasă de calculatoare și de tehnologie, iar pe măsură ce tehnologia a avansat am învățat să o folosesc pentu a îmi eficientiza treaba. Am ajuns de la dischete cu fișiere .txt la cd-uri, dvd-uri, harddisk-uri portabile, până la un cont plătit de stocare în cloud, accesibil pe diverse dispozitive mobile.

Am trecut de la telefon fix, la mobil, la email, chat, la multitudine de aplicații de comunicare verbală și scrisă, în mod gratuit.

Am trecut de la bătut la ușă și strigat în fața blocului, la multitudine de rețele sociale prin care țin legătura cu oameni de care altfel aș uita, nefiind în vecinatate.

Am ajuns să folosesc internetul și diversele instrumente digitale în fiecare zi … multe ore … uneori poate mult prea multe ore… :))

Cam așa s-a derulat istoria mea legată de tehnică și tehnologie, iar acum sunt blogger, social media admin și împătimit utilizator al instrumentelor digitale în cam orice activitate.

Anul acesta am participat la Social Media for Parents  despre care am scris aici, acesta fiind printre primele articole de pe blog, şi aici am prins drag de online-ul românesc şi am început să citesc mai mult din bloggerii noştri. Am început să le urmăresc activitatea, online şi offline, iar dorinţa de a participa la Webstock era gata, că doar acolo fix despre asta va fi vorba: conferinţe şi workshop-uri despre best practices şi how-tos şi gala de premiere a bloggerilor noştri! Un eveniment  de neratat unde am onoarea să fiu Blogger acreditat 😀

Dacă nu veţi participa, nu vă agitaţi, căci voi face live blogging şi vă voi ţine la curent!Apoi voi reveni cu un articol post-eveniment, care să centralizeze cele mai importante informaţii, pentru voi dar şi pentru mine.

Mai multe despre Webstock 2015 pe siteul lor.

Dacă mă vedeţi pe acolo, puteţi să mă trageţi de mânecă să ne cunoaştem şi personal!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s