Am testat pentru voi o curățare profundă a tenului – rezultatele mai jos

Am fost mereu binecuvântată cu o piele fără probleme, nu acnee, nu coșuri majore, nu pete, pistrui, nu riduri (majore, încă) etc. Din aceste motive am fost o ignorantă legat de problemele pielii. Îngerul meu păzitor m-a iertat pentru serile din facultate când nici nu mă demachiam și mă iartă deși nici acum nu am un ritual zilnic de cremuire. Recunosc nu îmi plac cremele, deși am testat de-a lungul timpului de toate categoriile de preț, preferata mea rămâne una care nu se mai găsește – era de la Avon – și care intra foarte bine în piele, mirosea sublim iar următoarea zi pielea mea arăta ca după un tratament.

Singura mea problemă au fost mereu punctele negre. Le am de atât de mult timp încât am crezut că așa e nasul meu, și basta. După ce m-am luptat cu ele prin liceu până la nivelul la care mi-am provocat arsuri pe față cu produse promovate pentru puncte negre, am renunțat și le-am abordat doar pe cele nou ieșite.

Am aflat însă acum, pentru prima dată în salon la un tratament cosmetic, că poți scăpa de puncte negre. Șoc și groază! Și eu am conviețuit atâta amar de vreme cu ele? Ultima descoperire de această magnitudine a fost oja semipermanentă, ai cărei zei îi servesc de când am aflat de existența sa, și da mă veți vedea mereu cu unghiile făcute.

Am testat așadar și vă povestesc azi despre curățarea facială Pro Skin – testată de mine în cadrul No+Vello Băneasa.

Înainte de orice, salut echipa salonului care m-a primit cu copilul

 

la purtător și mi-au răspuns întrebărilor și mie și lui, suportând între timp cursele lui de mașini.

Pasul 1 a constat într-o diagnoză facială WOOD LAMP, evident după demachiere.

Mi s-a părut esențial să primesc un sfat avizat legat de tratamentul care era necesar și potrivit pielii mele. Am aflat așa că am tenul mixt, că am niște pete și multe puncte negre.

No+Vello prezintă inovația în diagnoza și tratarea problemelor faciale bazate pe analiza gratuită a tenului și stabilirea tratamentului și produselor specifice fiecărei probleme.
Diagnoza se face cu ajutorul lampii Wood, aceasta ajutând la depistarea problemelor profunde ale tenului.
Pasul 2 Curățarea facială Pro Skin
Descrierea detaliată mai jos – inclusiv o fotografie și un filmuleț. Practic instrumentul, care arată ca o lamă metalică, pare că „răzuie” pielea, punând presiune pe zonele afectate de puncte negre, acționând în paralel ultrasunetele și energia galvanică.
Ultrasunetele aduc la suprafata celulele moarte si impuritatile cauzate de factorii nocivi (poluare, fumat, alimentatie haotica, stres), in timp ce curentul galvanic regenereaza pielea din interior, prin stimularea producerii de noi celule de colagen si elastina. Procedura este non-invaziva, fara efecte secundare, cu actiune rapida si se finalizeaza prin masaj facial, menit a reda supletea si vitalitatea tenului.  Mai mult, terapia Proskin poate fi folosita si ca tratament pentru cosuri, deoarece diminueaza sansele aparitiei pustulelor, prin asigurarea unui ten curat si sanatos, care emana frumusete chiar si fara machiaj.
Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Veți obține o piele perfectă în doar 3 pași!

Simpatic a fost că, în documentarea pentru articol, am descoperit pe blogul celor de la Nomasvello multe alte tratamente pentru puncte negre

Impresii post tratament

A fost dureros …. până la lacrimi, pe alocuri. Noroc cu masajul de la final, că am plecat de acolo veselă totuși. Apoi în primă fază arătam ca un mic monstruleț cu fața roșie și inflamată. De avut în vedere că este recomandat să nu vă machiați imediat, deci nu puneți tratamentul între întâlniri de business. După o oră pielea și-a revenit și mi s-a părut că au dispărut toate. Șoc și fericire.

Acum, la o săptămână de la tratament, realizez că nu au dispărut toate, însă pielea a fost mai fină, porii sunt mai închiși, punctele negre sunt mai puține. Un astfel de tratament costă 135 lei și este recomandat să fie aplicat lunar.

Tare aș vrea să știu ce tratamente cosmetice ați încercat și cu ce rezultate. Recunosc, mi-a plăcut și sper să mă organizez să ajung periodic, chiar dacă pare că nu am probleme.

*Despre Nomasvello:Am luat naștere în anul 2007 în Spania și în numai 8 ani am reușit să ne extindem în 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia,Mexic, Venezuela, Croația, Emiratele Arabe și România.În total avem 1200 de centre la nivel mondial și datorită acestui lucru suntem cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienți în rețea.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s