Șterge istoricul părului tău?!

Serios? Dar ce o fi așa grav de șters?

Asta mi-a trecut prin cap prima oară când am primit invitația la Gett’s Salon, pentru un tratament Fudge TimeMachine.  1, 2, 3 permanenturi, multe vopsiri și decolorări, multe ondulatoare în păr … am început să prind ideea și, cum ultimele șuvițe l-au cam uscat, am mers nerăbdătoare să testez tratamentul.

Prima impresie bună a fost mai mult legată de salon – scafa cu burete la ceafă, foarte utilă atunci când stai la tratament 30 de minute pe scaun, oamenii amabili și profesioniști, iar la sfârșit nici nu îmi mai simțeam părul pe cap. Adică era așa… cumva ușor și parca plutea în jurul meu…

Apoi așteptam parcă artificii în oglindă sau steluțe sclipitoare în jur … nu au apărut dar rezultatul îmi plăcea.

Bun.

Tratamentul costă 20 de lei. Accesibil și bun.

Dar totuși ce face? 

Ei bine, am plecat fericită, părul arăta f bine, dar ușor întrebătoare de acolo, legat de care trebuia să fie rezultatul tratamentului. Mi-am văzut de ziua mea, de săptămâna mea plină. Rezultatele au început să apară în persoana oamenilor (mulți) care m-au întrebat dacă mi-am făcut ceva la păr, pare vopsit, pare mai luminos, pare mai sănătos, pare proaspăt coafat

07.11.2017 - Getts salon-342.jpg

Așadar nu vă pot spune exact ce a făcut, dar pot să vă spun că mulți oameni din jurul meu au observat efectele tratamentului 🙂 Acum iată mai jos și câteva informații tehnice despre tratament.

Time Machine – Șterge istoricul părului tău!

Un sistem în trei pași de întărire capilară care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă, pentru încă 10 săptămâni.

Un vis devenit realitate: primul tratament în trei pași care restructurează firul de păr de la interior către exterior, cu rezultate care durează până la 10 săptămâni. Folosit după colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara vârfurile despicate și a păstra lungimea părului, are rezultate dovedite.

Întoarceți timpul și obțineți un păr integru. Acest sistem luxuriant de tratament reprogramează structura internă a firului de păr pentru rezultate demipermanente de rezistență și strălucire, instant în salon și putând fi continuat și acasă, cu o durată de până la 10 săptămâni.

Un sistem în trei pași, pentru toate tipurile de păr

Pașii 1 și 2 ai tratamentului se vor realiza în salon, promitând 10 săptămâni de păr nedeteriorat, în timp ce pasul 3 al tratamentului este reprezentat de produsul de întreținere pentru acasă.

Pasul 1: Rewind Fuel

Cu ingredient active precum Keralink-proteină restructurantă și Kerabind-amino acid asemănător keratinei, această formulă penetrează rapid structura părului, reparând-o

Pasul 2: Seal& Armour

Ingredinetul active Keraguard pătrunde în cuticula ca un lipici puternic fixând structurile despicate.  Culoarea este astfel sigilată pentru 10 săptămâni, iar părul se simte mai moale de la rădăcină la vârfuri.

Pasul 3: Top Lock cu ingredientul Keralock poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție demipermanentă a părului. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi și protejează împotriva stresului oxidativ. Produsul oferă protecție termică și hidratare de durată, sigilată în fir.

Avantajele utilizării tratementului Time Machine:

  • Un păr mai puțin deteriorate, cu 180% păr mai puternic
  • Repară vârfurile despicate după o singură utilizare
  • Păr de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni

TIME MACHINE, primul tratament de restructurare capilară care șterge istoricul părului și îl protejează de agresiunile viitoare.

Am spus deja că acest tratament costă numai 20 de lei?

Să fim chic cu un păr sănătos zic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s