Spectacol pentru copii – Cântec pentru Tisha

Weekendul trecut am fost din nou la spectacol cu cei mici. Îmi place să îi duc să experimenteze cât mai multe lucruri, iar ulterior ei încep să ceară, în funcție de preferințe.

De data asta în prim plan: Cântec pentru Tisha, piesa muzicală pusă în scenă de echipa Ioanei Ginghină MiniArtShow.

Deși nu eram în cea mai bună formă, după 36h …complicate … spectacolul ne-a prins foarte bine, ne-a detensionat pe toți 3, ne-a înveselit cu ajutorul cântecelor, ne-a dat o stare de bine prin dans și interacțiune.

Dintre toate spectacolele la care am fost până acum, acesta a fost cel mai interactiv, adică au fost multe momente în care actorii implică sală cu întrebări, preiau răspunsuri și improvizează pe baza lor, creează o mică coregrafie cu cei mici din sală. Mi se pare importantă aceasta interacțiune cu sala, întrucât vorbind de copii mici, aceștia sunt mai implicați și nu își mai pierd răbdarea la fel de repede atunci când contribuie și ei. În plus, pe unul din copiii mei am observat că își dorește să vorbească cu personajele, chiar să le cunoască după spectacol, să facă poze cu ele etc.

Pe lângă interacțiune, veți găsi la Tisha muzică live, sunet bun, coregrafii variate, explozie de culoare și o poveste moralizatoare. Dacă aveți o muscă pe căciulă legat de faptul că nu petreceți prea mult timp cu cei mici, posibil să atingă o coardă sensibilă, chiar dacă nu sunteți plecați din țară.
16832067_1218452284937783_4382925981605439810_n
Sinopsis: în fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întalnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpușile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel. Aceste jucarii îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participa activ și spectatorii. Puteți urmări trailer-ul aici:

Este deci un spectacol reușit,
vesel, la care vă veți simți bine împreună.
Vă recomand însă să povestiți cu cei mici înainte, despre ideea spectacolului, astfel încât în timpul acestuia ei să înțeleagă toată acțiunea. De exemplu despre conversația pe skype cu părinții, unde copiii care nu au această experiență, nu înțeleg despre ce este vorba – vorbind de copii mici ca ai mei (4 și 6 ani).

Mulțumim de invitație, felicitări echipei MiniArtShow!

Weekenduri frumoase să avem!

Credit foto Cristina Nichitus Roncea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s