CONCURS – 5 cadouri de sezon pentru copii

Later later edit 🙂

Produsul nr 1 – Sofia Alexandra, înscrisă pe Facebook.

Later edit: CÂȘTIGĂTORII:

  1. Produsul nr 1 – încă fără câștigător.
  2. Produsul nr 2 – 1 înscris – câștigător Ionescu Camelia
  3. Produsul nr 3 – 1 înscris – câștigător Alina Turcoianu
  4. Produsul nr 4 – 3 înscriși – câștigător prin tragere la sorți Roxana Vasile.
    1. Pintilie Raluca
    2. Picincu-Hobjila Viorica
    3. Roxana Vasile
  5. Produsul nr 5 –  1 înscris – câștigător Ciotlos Loredana

Rog câștigătorii să îmi trimită prin email la mamicaautentica@gmail.com nume, adresa, telefon pentru livrarea premiilor, iar ulterior aștept cu interes feedback. 

Dragi părinți,

Întrucât susțin afacerile românești ca mamă și ca antreprenor, iată astăzi le susțin și ca blogger. Așadar vă invit să faceți cunoștință cu Piticot Prod.

Am aflat și eu despre ei recent, și pot spune că îmi plac produsele pe care le găsesc pe site-ul lor, am pus ochii pe costume de petrecere, dar și pe articolele de sezon precum cele de mai jos, care sunt foarte colorate. Ai mei poartă de exemplu acum niște căciuli negre, întrucât atât am găsit eu, la momentul respectiv, care să respecte ideea de impermeabilitate și rezistență la frig, să aibe urechi, să stea bine pe frunte și să se lege sub barbă. Negru?! Serios! Da, le-am cumpărat pentru utilitate, dar zău că mă uit lung la culorile pe care le au cei de la  Piticot Prod pe site.

Așadar, astăzi vreau să vă ofer și vouă câteva cadouri să le testați și apoi să îmi spuneți și mie cum vi s-au părut.

Ce trebuie să faceți?

Comentați la articol spunându-mi ce branduri românești consumați, și să adăugați produsul dorit din lista de mai jos – un produs, o mărime, deci vă rog alegeți ceea ce se potrivește copilului dvs (măsurați circumferința capului). Acolo unde există o singură înscriere, câștigă automat, acolo unde sunt mai multe facem o tragere la sorți. Condiția este să îmi dați și mie feedback legat de cum vi s-au părut. 🙂 

PREMII

1  mărime 44 sc72nn_roz_v01

2 mărime 54 sc97_bleumarin_v01

3 mărime 48 sc84_bej_v01

4 mărime 50 s108roz
5 mărime 44c326nn_bleu_v01

Concurs deschis până pe 2 februarie! Pe 3 februarie anunțăm câștigătorii!

Succes!

12 comentarii

  1. Prefer sa ii cumpar fetitei mele produse romanesti. Am facut cunostinta cu produsele Piticot, acum mai bine de un an, cand am gasit o palarie eleganta, asortand-o unul paltonas din aceeasi culoare. De atunci cumpar in mod constant produsele Piticot, atat pentru calitatea oferita cat si pentru designul atractiv. Particip la concurs, pentru produsul numarul 4 marimea 50.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Buna! Voi fi sincera! Anii trecuti am cumparat o caciulita de la Piticot din intamplare deoarece am gasit un model suuuper amuzant (un pui de gaina cu cioc si creasta). Am ramas placut surprinsa de calitatea caciulitei. Cusute foarte frumos, cu atentie, si suuuper calduroasa. Noi suntem fan produse handmade. Cumparam cu drag hainute, jucarii si aceesorii ptr copii lucrate de mamici talentate pe la targurile specifice. Daca vom fi noi norocosii, ne dorim caciulita oita, modelul 5, masura 44. Mult succes tuturor!

    Apreciază

  3. Cand am devenit mama, am „facut cunostinta” cu produsele Piticot (acum 8 ani cumparam primele articole pentru baietel; acum, avand si fetita, pe langa caciulite, urmaresc si palariutele, care sunt foarte frumoase); sunt produse de calitate, cusute cu mare grija. Un alt brand de la care cumpar cu drag ar fi DaninaLine (achizitionez bluzite, pijamalute, colanti). Din lista articolelor mentionate, as opta pentru caciulita roz, nr 4, marimea 50. Week-end jucaus!

    Apreciază

  4. Buna:) Cunosc produsele Piticot de multi ani, si imi plac foarte mult, apreciindu-le atat calitatea materialelor, cat si designul vesel si foarte placut. Alte branduri romanesti pe care le folosesc sunt cosmeticele (Gerovital, Elmiplant) . Aleg produsul nr 4, marimea 50.

    Apreciază

Lasă un răspuns