Ajută și tu copiii din HHC! + Concurs

Un copil cu un copil*

Andreea are 16 ani şi de curând a devenit mamă. Este încă un copil, dar a decis să-şi asume responsabiliatea de a creşte la rândul ei un copil. Tatăl copilului are 18 ani şi abia şi-a găsit un loc de muncă. Andreea nu vrea să renunţe la Mioara, fetiţa ei care a împlinit deja 10 luni. De Crăciun visează la multe scutece şi hăinuţe pentru micuţă. Poate şi nişte jucării. Hai să aducem Crăciunul în familia tinerei mame curajoase! Licitează şi tu pentru a le face Andreei şi Mioarei o bucurie! 

 

Patru copii crescuţi de o bunică bolnavă*

Cei patru fraţi ai familiei Popa nu ştiu dacă Moş Crăciun le va lăsa ceva sub brad. Ei au 11, 12, 15 şi 17 ani, iar trei dintre ei au şi un handicap. Tatăl, care oricum nu le-a fost alături, a murit în urmă cu şase ani. Copiii au noroc cu bunica, cea care deşi la rândul ei este foarte bolnavă, are grijă ca aceştia să meargă la şcoală şi îi ajută la teme. Trăiesc într-o locuinţă insalubră, în sectorul 6, debranşată de la apă şi canalizare, care nu a avut niciodată ferestre, nu au uşă, trăiesc cu toţii între vechituri cu pereţii gata să se prăbuşească peste ei. Venitul lunar al familiei este de 1.400 de lei. Nu visează la brad sau cadouri de Crăciun, nu visează decât la o masă caldă, la haine căduroase şi la un pat confortabil. Povestea celor patru fraţi crescuţi de mamă și de bunică este tristă. Însă de Crăciun putem să le facem împreună o bucurie. Să le oferim puţină speranţă. Ajută-ne să-i ajutăm. 

 

Gemenii fără mamă*

Dora şi Doru au 11 ani. Sunt gemeni, iar timp de 10 ani au fost plasaţi în sistemul public de protecţia a copilului. Tatăl gemenilor nu a renunţat la visul de a-şi readuce copiii acasă şi a reuşit de curând acest lucru după ce a închiriat o cămăruţă. Lipsurile sunt la ordinea zilei, mai ales că un singur venit este insuficient pentru a le asigura copiilor tot ce au nevoie. Hai să le facem o bucurie de Crăciun! 

*Toate aceste cazuri se află în evidenţa HHC România.

Campania #copiipentrucopii #whatdoeschristmasmeantoyou organizată de Clinica Trident, își propune să ajute copiii de mai sus, printr-o serie de evenimente caritabile organizate până în martie 2017. Un prim eveniment are loc cu ocazia Crăciunului, pe 20 decembrie.

Un grup de 40 de copii de la Olga Gudynn International School au realizat lucrări artistice cu pasta şi periuţa de dinţi, care mai apoi au fost reinterpretate şi restilizate într-o manieră modernă de artistul Roxana Ene – ROXY & KidsArt, Germania. Acestea vor fi scoase la licitaţie în cadrul unui eveniment caritabil, care va avea loc marţi, 20 decembrie, începând cu ora 19.00, la sediul Clinicii Trident, din str. Dr. Louis Pasteur, nr. 1A. Preţul de pornire al fiecărei lucrări este de 79 de euro.

De asemenea, invitaţii la eveniment vor putea participa la o tombolă caritabilă (unde biletul de participare va fi în valoare de 100 de lei) şi vor avea ocazia de a câştiga daruri semnate de designeri cunoscuţi şi de brandurile partenere.  

Cum te poți implica?

  • participă la eveniment și licitează pentru tablouri;
  • participă la eveniment și cumpără un bilet la tombolă;
  • promovează campania Copii pentru Copii în mediile sociale, cu ajutorul hashtagurilor #copiipentrucopii şi #whatdoeschristmasmeantoyou.

De asemenea pe pagina de facebook Mămică Autentică poți câștiga pe 20 decembrie o periuță electrică Oral B, dacă ne spui ce înseamnă Crăciunul pentru tine aici.

15493910_1162683423767742_2048514757_n

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s