Decizia tribunalului in cazul Directoarei Ioana Neagu – Gradinita Flipper

Daca nu stiti despre directoarea care batea copii la Gradinita Flipper din Bucuresti, am scris pe scurt aici  iar printesa pe lung aici.

Iata decizia tribunalului, la solicitarea arestului preventiv:  se respinge cererea, dar i se interzice practicarea meseriei cel putin pe durata controlului judiciar – 60 de zile. Se pare ca doamna directoare ar avea intentii sa deschida o noua gradinita. Eu una sper sa nu i se permita, dar urmarim in continuare cazul si ne minunam de solutiile judecatorilor, de deciziile parintilor care o sustin etc..

” În baza art. 227 alin.1 c.p.p. respinge cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti de luare a măsurii arestării preventive faţă de inc. Neagu Ana Ioana, ca neîntemeiată şi dispune punerea în libertate a inculpatei. În baza art. 227 alin. 2 c.p.p. şi art. 219 alin. (9) rap. la art. 211 c.p.p – art. 215 ind. 1 C. proc. pen., ia faţă de inc. Neagu Ana Ioana, măsura controlului judiciar pe o durată de 60 zile.

Control judiciar

În baza art. 215 alin. (1) C. proc. pen., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la secţia de poliţie, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

În baza art. 215 alin. (2) C. proc. pen., pe timpul controlului judiciar, impune inculpatei să respecte următoarea obligaţie:

a) să nu depăşească limita teritorială a Mun. Bucureşti decât cu încuviinţare prealabilă

d) să nu se apropie de persoanele vătămate, membrii familiilor acestora, angajaţii Grădiniţei Flipper şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect pe nici o cale

e ) să nu exercite profesia, meseria sau să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta.

În baza art. 215 alin. 4 c.p.p. supravegherea respectării de către inculpată a obligaţiilor de îi revin pe durata controlului judiciar se realizează de către Secţia 17 Poliţie.

În baza art. 215 alin. (3) C. proc. pen., atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. ”

Contestatia se va judeca maine, 7 aprilie.

Va tin la curent!

Sursa foto: http://www.b365.ro/directoarea-gradinitei-private-din-cotroceni-acuzata-ca-batea-copiii-ar-putea-fi-arestata_247551.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s