Pufoșenii Delaco

Aceia dintre voi care mă știu și de pe blogul DansiLuciaGătesc știu că sunt obsedată să ofer copiilor alimente cât mai sănătoase și cât mai puțin procesate (poate vă mai amintiți că făceam pâine de casă, la un moment dat chiar cu maia, pastramă de casă de curcan, de vită, pentru a le oferi sandwichuri și altele). În acest context, deși prepar mai puține în casă, sunt la fel de atentă la ingrediente.

Inițial am cumpărat brânzică pufoasă Delaco pentru mine, ca masă rapidă, sceptică în a le da copiilor. Acum m-am uitat mai atentă si la etichetă în ideea de a le putea oferi și lor :). Surpriză! Sortimentul despre care vorbesc este brânză pufoasă cu smântână și are 3 ingrediente (!): brânză de vaci, smântână și sare.

Mi s-a părut destul de în regulă deci am tartinat niste crackersi wasa pentru toata familia. Pentru un produs din supermarket, mi se pare incredibil de ok, și o bună variantă, dacă nu te apuci să o prepari în casă.

Nu aveam îndoieli legat de faptul că le va plăcea copiilor, morala 2 cutii la masă s-au dus rapid în familie.

În perioada aceasta, până pe 30 aprilie, Delaco are și o promoție simpatică: la fiecare 4 cutii de brânză cu smântână cumpărate, cu manson promo, primeşti acasa garantat, prin curier, un breloc pufos. 


Sunt 26 modele, toate colorate și fine, de calitate. Nu îmi fac griji că vor cădea ochii sau că se vor descoase, iar plușul este foarte fin și catifelat. Dimensiunea nu este de breloc de chei, întrucât sunt cât palma.


Mie mi-a fost greu să aleg între ele și chiar le-aș vrea pe toate :))) până și Omul și-a ales unul să îl pună în mașină (ha?!). Recunosc am râs de el inițial, dar acum mă gândesc unde pun eu unul în mașina mea. Exclus la oglindă.

Copiii și-au accesorizat deja rucsacii de grădiniță. 

Voi ce pufos v-aţi ales? Cine are colecţia completă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s