Salon Yummy Mummy

Am cunoscut-o pe Ana în cadrul unui atelier despre antreprenoriat. Dintre participantele din acea zi, ea era cea mai hotărâtă cu privire la ideea ei de business și am admirat-o pentru curajul de care dădea dovadă și sufletul pe care îl punea în fiecare frază legată de salon. Visa să creeze un salon de înfrumusețare pentru mame, în care acestea să beneficieze de servicii precum tuns, coafat, mani-pedi, și în același timp să aibe cu ele pruncii, să îi știe în siguranță și chiar să îi poată alăpta. Exact asta a făcut!

A găsit un spațiu central, în care a investit tot ce avea pentru amenajare și angajarea specialiștilor, și în care toarnă zilnic energia, sufletul și dragostea ei pentru copii și mamele lor.

Eu sunt deja clientă fidelă deși nu mi-este deloc aproape, însă am găsit acolo un loc pe care il simt acasă. Mă săturasem sincer de saloanele în care coafeza este arogantă, manichiurista neatentă, iar la sfârșit bacșișul nu este niciodată suficient.

Aici lumea este caldă, prezentă, zâmbitoare. Deși nu am ajuns niciodată însoțită de copii, am petrecut în salon multe, multe ore si am observat cu câtă grijă și atenție sunt supravegheați, îngrijiți, distrați, hraniți si chiar culcați copiii.

Multumesc Ana pentru acest loc minunat!

Mai multe imagini despre ce minuni ies din mâinile fetelor de la Yummy puteți vedea pe pagina lor de Facebook Yummy Mummy

Later edit: îmi dau seama ca acest post a început de la ideea de a vă recomanda salonul și a ajuns să fie mai mult despre proprietara lui. Eu cred ca tărie ca omul sfințește locul, așa că a ieșit fix cum trebuie! Și azi este ziua Anei! La mulți ani om bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s