All inclusive, Bulgaria, Nessebar

Suntem oameni activi şi am ales mereu destinaţii de vacanţă ofertante din acest punct de vedere, fie că avem ce vizita, fie că avem activităţi diverse, restaurante diverse, cu opţiuni indiferent de vreme etc. Niciodată nu am luat măcar în calcul ideea de all inclusive, întrucât ne place să schimbăm locaţiile, şi mâncarea, atmosfera, ospătarii, bucătarii, muzica … În luna de miere de exemplu am avut chiar dificultăţi în a găsi un hotel care să ofere opţiune de mic dejun numai – de menţionat că vacanţele le planific eu şi nu luăm, în general, bilete prin agenţii. Nici acum nu am luat prin agenţie, însă am luat all inclusive, în Bulgaria.

20160712_204151.jpg
Plaja

Iată de ce:

 1. era primul concediu cu ambii copii, 4 ani jumătate şi 2 ani jumătate, deci am dorit să nu fim nevoiţi să alergăm la fiecare masă să căutăm restaurant, să aşteptăm comanda, să aşteptăm nota de plată, apoi să alergăm la somn, să mergem şi la supermarket etc
 2. aveam nevoie de activităţi diverse potrivite pentru copii mici pe distanţa scurtă de deplasare, ca să nu ne plimbăm cu maşina, conservă încinsă, de colo colo.
 3. distanţa faţă de casă pe care am apreciat-o rezonabilă pentru noi 4 a fost de 6h cu maşina. Deşi plecasem de la căutari de hoteluri în Croaţia. ne-am dat seama că nu e realist să chinuim copiii 2 zile pe drum, cu atât mai mult cu cât asta ar însemna un cost financiar şi unul emoţional pentru noi toţi. Astfel ne-am întors la o destinaţie accesibilă, Bulgaria.
 4. dupa îndelungi căutari de hoteluri aproape de plajă cu nisip, sau chiar pe plajă, în toate staţiunile bulgăreşti, focusul meu s-a îndreptat către hoteluri care să aibă şi parc acvatic şi chiar all inclusive.
 5. Sunny Beach pentru noi era o destinaţie sigură, întrucât o cunoşteam, şi ca potenţial de activităţi şi ca dezvoltare la nivel de restaurante. Zona Sunny Beach şi Nessebar avea 4 hoteluri pe lista noastră scurtă.
 6. hotelul care a câştigat detaşat şi la care ne aflăm, acum, în timp ce eu scriu, iar familia doarme, este Sol Nessebar Mare, parte din familia Sol Hotels, alături de Sol Nessebar Pallace şi Sol Nessebar Bay.

De ce a câştigat detaşat Sol Nesssebar Mare:

 1. are parc acvatic propriu;
 2. 6 restaurante;
 3. reviewuri f bune pe mai multe siteuri; noi l-am găsit şi l-am rezervat prin booking.com;
 4. camere spaţioase, şi baie cu cadă;
 5. preţ bun;
 6. locaţie bună;
 7. varietate de activităţi;

La faţa locului:

 1. super parc acvatic;
 2. super piscine;
 3. nu are plajă proprie la mare, dar foarte foarte aproape de mare;
 4. mâncare foarte bună;
 5. băuturi ok, inclusiv cafea şi băuturi alcoolice, despre care de obicei se vorbeşte de rău prin Bulgaria;
 6. personal excelent, deşi nu vorbesc mereu engleză, se descurcă să te ajute iar informaţiile standard le furnizează chiar prin formulare printate în limba română;
 7. parcare platită, 10 leva pe zi.
 8. wifi slab, dar nu eram acolo să lucrăm oricum.

Concluzia este că vom reveni cu plăcere aici, a fost şi distractiv, şi odihnitor, căci dacă cei mici sunt mulţumiţi, şi parinţii sunt fericiţi!

20160712_201317.jpg

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s