Ghidul Copilăriei Online

A apărut Ghidul Copilăriei, la încemâna tuturor 🙂 online, one click away.

Acest website s-a născut în vara 2016. A plecat cu o provocare pe care am primit-o de la draga prietena, Monica, de la Itsy Bitsy, legată de a aduna cât mai multe idei de jocuri. Provocare lansată pe blog, pe facebook, pe email, peste tot. Am strâns sute de idei!

Am filtrat, multe se suprapuneau, am tot filtrat, și am început să le așez.

Am vrut să fac un pdf să îl puteți downloada, printa etc. Însă mi-am dat seama că acum avem peste tot internet și că ar fi muuuuult mai util un website pe care să îl accesați oricând aveți nevoie de o idee de joc. Doar intrați, alegeți categoria din meniu, în funcție de scopul pe care doriți să îl atingeți și vă jucați direct.

caut

Veți vedea că am ținut instrucțiunile scurte scurte, pentru a vă fi ușor să le parcurgeți. Pe mine mă enervează rău su citesc pagini de instrucțiuni.

Website-ul este unul viu și în continuă dezvoltare. Mai am multe idei de adăugat și voi mai adăuga și pe măsură ce voi mai primi de la voi sugestii. De asemenea, mi-am dorit foarte tare să vi-l dau ofer cadou înainte de Crăciun, deci iată-l. Nu e perfect, sigur mai am scăpări pe ici pe colo, dar cum spuneam, el crește și promit să updatez tot. Dacă găsiți scăpări m-ar ajuta să mi le semnalați.

20160312_163123

Așadar, Ghidul Copilăriei este locul unde găsiți idei de jocuri pentru a fi alături de copii, așa cum își doresc ei, ludic, vesel, cu iubire și prezență.

Cu drag,

Lucia, o Mămică Autentică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s