Jurământ de NeŢipat – partea 2

Despre partea 1 scriam aici si aici.

Mai multe mame mi-au scris că îşi vor asuma provocarea lunii decembrie. Ştiu că unele dintre ele i-au supus provocării şi pe tătici. Tare mi-ar plăcea să îmi împărtăşiţi cum a fost.

Iată cum a fost la mine:

20160104_084622.jpg

De menţionat că semnele, deşi au diferite culori şi arată diferit, toate semnifică acelaşi lucru, bila mea albă pe ziua respectivă. Lipsa unui semn în căsuţă reprezintă încălcarea jurământului. Copiii sunt foarte generoşi am observat şi era să fiu integralistă, însă i-am amintit copilului că am greşit ţipând pe 30 şi nu merit steluţă. Pe 15 a fost mai uşor, pentru că după ce am ţipat am zis chiar eu „Nah că mi-am pierdut şi steluţa” :).

Nu a fost uşor, dar nici imposibil. Continuăm aşadar cu un nou jurământ pe care îl puteţi downloada şi voi.

yellibacy-02

Nu uitaţi că ţipatul este o dependenţă şi ne trebuie un minim de 3 luni pentru a ne curăţa organismul.

Dacă aveţi timp şi plăcere m-aş bucura să văd cum arată jurămintele voastre.

Acum să avem răbdare încă o lună!

Spor la neţipat!

Lucia

6 comentarii

      • Chiar acum am printat pe luna ianuarie si am sagetat zilele de 4,5. Eu bifez cand incalc. Ah, tipetele astea. 🙁 Stiu ca putem. Cred ca ne face bine sa ne incurajam. Ne mai auzim, cu siguranta. Multumesc de incurajari.

  1. Te incurajez sa bifezi cand NU tipi, ca sa sustii comportamentul pozitiv. Daca bifezi comportamentul negativ, iti accentuezi starea de vinovatie si dezamagire fata de tine, iar aici este un cerc vicios pe care trebuie sa il rupem. Lupta pentru o steluta buna!

  2. […] Am tot citit şi am primit şi întrebări legate de diferite probleme întâmpinate de către părinţi, mai ales la primul copil. Iar dacă ai un copil de câţiva anişori, deci înainte de a apărea cele zeci de pagini şi grupuri pe facebook pentru mame, înainte ca prietenii tăi să aibă copii, înainte de toate conferinţele şi evenimentele de parenting care au avut loc la noi, cu siguranţă te vei regăsi în cel puţin una din situaţiile de mai jos. Eu una mă regăsesc în povestea cu ţipatul, şi despre cum mă tratez am scris aici, aici şi aici. […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.