Mickey revine + CONCURS

Later update 3:

Din cauza unei erori tehnice, am greși updateul anterior și îmi cer scuze. Premiul 4 a fost revendicat la timp, iar din cele 2 rezerve extrase ulterior, prima care mi-a scris este Ghita Elena, deci ea va primi premiul 2, care era încă liber. Așadar, lista actualizata este:

  1. Premiul 1 – o pistă – comentariul 1 Petra Sofia.
  2. Premiul 2 – o trusă de scule – Ghita Elena.
  3. Premiul 3 – o mașinuță Minnie – comentariul 18 Todor Natalia.
  4. Premiul 4 – o mașinuță Goofy – comentariul 4 Laduca Ionelia.
  5. Premiul 5 – un set de 3 cărți din seria Mă joc și Descopăr – comentariul 6 Nicolae Claudia.

Felicitări!!!!!!!!!

Later update 2:

Întrucât nu au fost revendicate premiile 2 și 4, am extras noi câștigători.

 

Deci premiul 2 comentariul 17 Zacenco Nicoleta și premiul 4 comentariul 11 Ghita Elena, în ordinea extragerii. Aștept tot 24h detaliile de livrare.

Later update – AVEM CÂȘTIGĂTORI!

Mai jos aveți lista de comentarii înscrise în ordinea înscrierii și primii 5 extrași cu random.org.

 

Așadar:

  1. Premiul 1 – o pistă – comentariul 1 Petra Sofia.
  2. Premiul 2 – o trusă de scule – comentariul 9 Hoban Ana.
  3. Premiul 3 – o mașinuță Minnie – comentariul 18 Todor Natalia.
  4. Premiul 4 – o mașinuță Goofy – comentariul 4 Laduca Ionelia.
  5. Premiul 5 – un set de 3 cărți din seria Mă joc și Descopăr – comentariul 6 Nicolae Claudia.

Voi reveni și pe email și aștept de la voi detalii de livrare în 24h.  Felicitări!!!!!


Prin aprilie vă povesteam despre lansarea unui nou serial de desene animate cu Mickey Mouse și anume „Mickey și piloții de curse”.

Noi am devenit atât de fani, încât ne-am tot uitat și la reluări, până la nivelul la care, fiind la manichiură cu copiii le-am pus un desen din această serie și nu știa manichiurista de ce râdeam eu brusc – râdeam pentru că mă uitam și eu la desen, fără să îmi fi propus asta (recunosc, voiam doar să îi țin pe ei liniștiți).

Acum însă vă anunț cu drag că un nou sezon începe pe 3 septembrie, gata cu reluările!!!!!!!

 

Puneți-vă centurile pentru un nou sezon cu Mickey și Piloții de Curse! Din 3 septembrie la Disney Junior, de luni până vineri la ora 18:00.

Mickey și gașca lui de prieteni continuă cursele amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și năzdrăvăniile în orașul lor natal Hot Dog Hills, la volanul mașinilor lor unice. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy rezolvă noi probleme în calitate de Ajutoare Abile, o afacere care le aduce tot soiul de aventuri inedite.

Mai mult, noul sezon îi prezintă pe cei 5 prieteni în mașini de curse îmbunătățite, mai rapide și care strălucesc în întuneric.

 

De ce ne uităm noi la acest desen, am povestit detaliat aici, deci dacă încă nu ați auzit de această serie, acum este momentul să îi dați o șansă. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Bătrânul Mickey împlinește anul acesta 90 de ani de existență și mă bucur că echipa Disney îl reinventează continuu, astfel încât și copiii mei să se uite cu drag la un desen la care mă uitam și eu când eram copil.

CONCURS

Acum că ați aflat despre noul sezon, am super premii pentru voi:

  1. Premiul 1 – o pistă.
  2. Premiul 2 – o trusă de scule.
  3. Premiul 3 – o mașinuță Minnie
  4. Premiul 4 – o mașinuță Goofy
  5. Premiul 5 – un set de 3 cărți din seria Mă joc și Descopăr.

 

 

Cum participi la concurs?

Răspunde, în comentariu la articol, până pe data de 2 septembrie, inclusiv, la întrebarea: “câți ani are copilul și de ce se uită la Mickey, sau, daca nu se uită, de ce ți-ar plăcea să vă uitați la această serie”? Prelungire înscriere pana pe 3 sept ora 19.

O persoană poate participa cu un singur comentariu la concurs.

Pe data de 3 voi extrage cu random.org 5 câștigatori, pe care îi voi anunța prin update la articol și pe emailul cu care vă înscrieți la concurs. Aveți 24h pentru a valida premiul prin trimiterea către mine a datelor de livrare.

Menționez că emailul va fi folosit doar pentru aceasta comunicare, iar ulterior după confirmare va trebui să comunic datele voastre de livrare către partenerul meu, în vederea expedierii premiului. Datele voastre nu vor fi folosite în alt mod ulterior, decât dacă bifați să primiți pe viitor alte notificări.

mickey-nou

33 de comentarii

  1. Sofia aproape 5 ani. Ii place foarte mult acest desene. Il urmărește de fiecare data cu sufletul la gură. Acțiunea este foarte interesanta , limbajul pe înțelesul ei si este foarte constructiv.

    Apreciază

  2. Timmeea are 2 ani si 9 luni e fan Mickey si Minni de un an de zile…nu rateaza nimic din aventutile celor doi..pur si simplui ii adora,avem o mica colectie acasa cu personajele ei favorite acasa si mai mult nu doarme fara plusul Minni,si in vacanta am luat pe amandoi..de fapt peste tot luam pe Mickey si Minni♡♡♡

    Apreciază

  3. David are aproape 3 ani. Este fan Mickey si Minnie de dinainte sa vada vreun episod . Dupa ce i.a vazut si la tv a prins si mai tare drag de ei caci ii considera prietenii lui.

    Apreciază

  4. Am doi pitici, Andrei, 5 ani si Ioana 8 ani, care nu rateaza nici un episod iar pana la urmatorul isi fac prin casa scenarii inspirate din desene. Transforma scaunele din bucatarie in masini si isi creeaza singuri aventuri la fel ca preferatii lor din desene.

    Apreciază

  5. Toți 3 copii mei se uita cu drag la ei ca sunt veseli și ii învață și lucruri bune. Cristina 14 ani, Florin 8 ani și Anca 4 ani ii adora!

    Apreciază

  6. Ambii strumfi (9ani, respectiv 5 anisori) se uita, cu mare drag, la acest serial de desene animate deoarece il adora pe Mickey; savureaza fiecare episod, in parte, alaturi de noi, adultii, care…suntem niste copii mai mari 🙂

    Apreciază

  7. Antonia, 6 ani nu rateaza nici o aventura a personajelor ei preferate. Ii place pentru ca sunt amuzanti, prietenosi si descopera impreuna o multime de lucruri interesante.

    Apreciază

  8. Fiul mai are 3 ani, ii place la nebunie aceste desene de fiecare dată când le vede ii încântă foarte mult si este tare bucuros, dar sa nu uitam ca si noua părinților ne plac aceste desene!

    Apreciază

  9. Fetita mea are aproape 6 ani ,si nu pierde nici un episod din Mickey si pilotii de curse este desenea si personajele ei preferate ii adora mai ales pe Minnie Mouse !

    Apreciază

  10. Eu am doua fete curioase Denisa de 5 ani si Andreea de 2 ani sa vada ce se intampla iar cea mica inebunita după brummmm. Episodul preferat al Denisei e acela cu chifteaua uriașă mereu imi spune de el.

    Apreciază

  11. Fiica mea are aproape 5 ani si e fascinata de acest desen animat. Ii place faptul ca se ajuta personajele intre ele: ajutoarele abile sunt pe drum… Cu siguranta nu v.a rata nici noua serie.

    Apreciază

Lasă un răspuns