Invitație de familie la festival – blues, polo, golf – CONCURS

Ce planuri aveți în weekend?

Dacă rămâneți în zonă (București – Ploiești) eu vă invit la festival – Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition. Recunosc că pentru o vreme am rămas și eu cu gândul la el, căci îmi plac evenimentele altfel. Am promis însă deja copiilor că vom merge la cort în weekend și nu am șanse să le vând altceva, mai ales că visează la vacanța la cort de anul trecut :))

Așadar eu vă ofer cu drag invitația mea. Este o invitație de 4 persoane (4 adulți SAU 2 adulți 2 copii).

Ce găsiți acolo?

  • cele mai bune și apreciate trupe de blues din România
  • invitat special, direct din America, Dean Bowman
  • jucători amatori și profesioniști de golf
  • bufet deschis, punch și se vor pregăti preparate de picnic
  • 2 zile de distracție12-13 august.
  • alee comercială cu produse precum cafea artizanală, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbrăcăminte și alte produse din materiale naturale.
  • scena amplasată direct pe iarbă – de pe scenă nu vor lipsi cele mai cunoscute orgi construite vreodată, Hammond A100-B3, fabricate în anii 1951-1970, autentice, dar și celebrele amplificatoare Fender Super Reverb și Marshall, de pe vremea lui Jimi Hendrix și când Eric Clapton era tânăr și rebel. Nicăieri sunetul anilor ‘60 nu poate fi mai autentic. Lămpile fac legea!

Dacă nu știți cine e Dean Bowman … iată o melodie și apoi imaginați-vă muzica asta LIVE pe fundal, iar voi la picnic, cu un punch în mână, copiii alergând printre voi uitându-se la cai …

Entertainment by: Cyfer, Marcian Petrescu Band, Soul Serenade.

Unde se va desfășura?

Selas Golf & Polo Club este situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiești pe DN1 spre București, pe un teren cu suprafața de 150 000 mp. Intrarea din DN1.

Program

Captură

Captură2

Dacă v-am convins iată cum puteți câștiga invitația:

Spuneți-mi în comentariu de ce vă doriți să mergeți la festival, până vineri la ora 11 am.

Voi anunța câștigătorul prin update la articol și email vineri după ora 13. Pentru că timpul e scurt, voi aștepta confirmarea câștigătorului legat de participarea la eveniment și numărul de persoane participante (maxim 4) – până la ora 18. Dacă nu primesc confirmarea, voi realiza o nouă extragere. Deci stați cu ochii pe articol și/sau email.

LATER EDIT: câștigătorul este … CAMI! Felicitări și distracție plăcută!

9 comentarii

  1. Buna, ne dorim invitatia deoarece suntem o familie vesela care abia asteapta sa se distreze la Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition. Gabriela iubeste caii si Adrian statul in aer liber, eu astept muzica buna si vlad surprizele(placute).relaxant si interesant pentru toti 4.

    Apreciază

Lasă un răspuns